2014. szeptember 24., szerda

Love or Hate? (Garnier, Maybelline)

Ma egy újabb Love or Hate?-tel jelentkezem. :)
Két termékről lesz ma szó, az egyik az unalomig emlegetett, agyonajnározott Maybelline Color Tattoo két árnyalata és egy szintén régóta elérhető, de számomra újdonságnak számító Garnier sminklemosó.

Mivel mindkét termékről olvashattatok már bőven máshol, én igyekszem olyan röviden összefoglalni a gondolataimat, amilyen röviden csak tudom. (Mivel az az elvem, hogy mindenről, ami a kezeim közt megfordul, írok a blogon, "muszáj" róluk is nyilatkoznom.) Na kezdjük! :)

1. Garnier Essentials Sensitive sminklemosó


Nem csípem ezt a terméket. A csomagolása jó, maga a cucc pedig illatanyagmentes, alkoholmentes és színezőanyag-mentes, úgyhogy érzékeny bőrre is használható, és tényleg NAGYON hatékony, de borzasztóan rossz érzés vele lemosni a szemfestéket és rettenetesen olajos tapintású lesz utána a bőröm!


Persze a kétfázisú sminklemosók mindig olajos érzetet hagynak az arcon, de valamiért azt gondoltam, ez most más lesz...hát nem. Nem szeretem, nem fogom újravenni, alig várom, hogy elfogyjon! Hate.



2. Maybelline Color Tattoo - Pink Gold, Permanent Taupe


Mindenki szereti a Color Tattoo-kat....én is. :) Ez a két árnyalat is szerethető (csak úgy mint az On and on bronze és a Metallic Pomagranate).

 A Pink Gold nevű árnyalat színe szép, a minősége pedig kifogástalan, de sűrűbben nyúlnék érte, ha tényleg arany fénye lenne! Bár a neve mást sugall, valójában ez a szín inkább egy egyszerű Pink, mint Gold. Ettől függetlenül remek alap és krémes szemhéjfesték is egyben. Ha épp sietek, vagy nincs kedvem szemhéjpúderekkel pepecselni, csak feltapogatom a szemhéjamra és nyugodt szívvel lépek ki az utcára, mert tudom, hogy a tartóssága miatt nem kell aggódnom és megtévesztő név ide vagy oda, tényleg csinos ez a szín!

 
A Permanent Taupe egy valamivel uncsibb, semlegesebb szín. Legalábbis engem nem vesz le a lábamról ez a matt, kissé barnás, de alapvetően szürke színű krém. Éppen ezért ezt a változatot alapként használom leginkább. Nem ragad, könnyen eloszlatható, egyenletesen fed, és bár azt nem vettem észre, hogy jelentősen növelte volna a szemhéjpúderek tartósságát (de nem is kellett neki, mivel a szemhéjalapom gondoskodik a 12 órás tartósságról), de a gyengébben pigmentált szemhéjpúdereim (nem sokkal, de) intenzívebbek lettek, az egyébként is erősen pigmentált színek pedig egy kis mélységet kaptak általa.


 A minták a kezemen, különböző fényviszonyok között:


Egy szó, mint száz szeretem ezeket a kencéket. Love. 
    

7 megjegyzés:

  1. Én szeretem ezt a sminklemosót, ez az egyetlen, ami mindent leszed, még a műszempillaragasztó nyomait is. :D Az olajos érzésen meg segít egy alapos arcmosás. :)

    Ez a két CT nálam is régóta kívánságlistás. :P

    VálaszTörlés
  2. A rózsaszín CT nálam is nagy kedvenc:)

    VálaszTörlés
  3. A CT-t imádom!!! A bronz, és a türkiz van még meg, előbbinek el is értem az alját egy év alatt.
    A taupe pedig a szemöldökömre is tökéletes.

    VálaszTörlés
  4. SZemfestéklemosóból én személy szerint a tejes állagúakat preferálom, így ezt a fentit nem is próbáltam.
    A Color Tattookat viszont nagyon szeretem! A Pink Gold valóban inkább csak pink, ettől függetlenül nagyon szeretem, a Permanent Taupe viszont igen ritkál kerül elő, épp azért, amit Te is említettél: uncsi

    VálaszTörlés
  5. Imádom a CT termékeket, habár még csak kettő van belőlük, a Pink Gold és a Timeless Black. Mindkettőt imádom, de szeretném az összeset a magaménak tudni.

    VálaszTörlés
  6. A sminklemosóból úgy kb. a 20. flakonom gyűröm, és imádom, de mindig érdekes más véleményét olvasgatni, ugyanarról a termékről :) Sajnálom, hogy Neked nem vált be. A CT-k nekem is nagy szerelmeim, a Taupe mondjuk pont nincs meg, de a képek alapján magamnak amúgy is kissé sötétnek érzem, hiába van nagyon szép színe.

    VálaszTörlés
  7. Én is nagyon szeretem ezeket a termékeket, most veszek egy taupe-t a szemöldökömre, köszi az ötletet!

    VálaszTörlés

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...