2014. szeptember 16., kedd

Max Factor Flawless Perfection pirosító - Classic Rose

Idén nyáron legtöbbször a Max Factor Classic Rose nevű pirosítója után nyúltam. Annak idején azért vettem meg, mert nagyon megtetszett a színe - akkoriban nem volt itthon hasonló -, de hogy ennyire meg fogom szeretni, azt nem gondoltam volna. :)


A Classic Rose egy meleg tónusú, enyhén korallos-barackos beütésű, de alapvetően egy közepesen sötét rózsaszín pirosító. Szép, üde szín, és annak ellenére, hogy rózsaszín, egészen természetesnek hat!


A különlegességét az enyhe, világos rózsaszín fénye adja. Nem teljesen matt tehát, de nem is csillogó, a fénye csak közvetlen napsütésben fedezhető fel igazán, egyébként nagyon visszafogott. (Nem szeretem a kimondottan fényes pirosítókat, mert csúnyán kihangsúlyozzák a pórusaimat, ha nem vagyok naaagyon óvatos a felvitelüknél, de ennyi simán belefér!)



ENNÉL a sminknél, és ENNÉL is ezt a pirosítót használtam egyébként.


Egy szó, mint száz, ha mást nem is, legközelebb, ha valamelyik drogériában jártok, vessetek egy pillantást erre a színre, mert tényleg nagyon szép, ráadásul sárgás és pinkes bőrön is jól mutat!

Nektek van MF pirosítótok? 

5 megjegyzés:

  1. Fogok írni egy top 5 pirosító all time listát...ez is benne lesz, imádom, mindig mindenkor mindenkin jól néz ki...mesés

    VálaszTörlés
  2. Ezek a MF pirosík tényleg nagyon jók, ez a szín nincs meg, de wow, csodálatos! Köszi, hogy felhívtad a figyelmemet rá!

    VálaszTörlés
  3. Örök hála, hogy itt nálad olvashattam róla. Glamouroztam egyet magamnak, tényleg nagyon szép, és az én hideg árnyalatú arcbőrömön is jól mutat.

    VálaszTörlés

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...