2014. szeptember 13., szombat

Zöld csillámos körmök

Jön az ősz. Lassan előkerülnek az őszi pirosítók, a sötétebb rúzsok, a melegebb ruhák és esetemben az őszies körmök is. :)

Nemrég még nyár volt, a táj még zöld, úgyhogy szeptemberben még bevállaltam a kicsit élénkebb, világosabb, zöld csillámos körmöket, de legközelebb valami igazán őszi mintát vagy színt választok!

A csillámos zselék közül egyébként az ilyen viszonylag nagy csillámos darabokat szeretem, mert ezek csillognak a legszebben a fényben, ahogy azt majd látni fogjátok. 

A csillámot ezúttal is fehér franciával kombináltuk, és egy korábbi manikűrhöz hasonlóan ezt is pöttyökkel díszítettük. Mikor kész lett, akkor jöttünk rá, hogy kicsit "Fradis" lett, de így vagy úgy, Nekem tetszik. :)


Legközelebb azt hiszem bevállalok egy bordó, egy barnás, vagy egy narancsos körmöt. Ti melyikre szavaztok?      

4 megjegyzés:

  1. Szép, de bevallom nekem a zöld picit elüt az elegáns mintától. Ettől függetlenül persze az a lényeg, hogy te jól érezd magad, miközben viseled :) A következőnek pedig valami bordó és narancs kombót tudnék elképzelni, azok aztán igazán őszies egyveleget alkotnának :)

    VálaszTörlés
  2. A gyűrűsujjadon nekem már kicsit túl sok a zöld, de a többi nagyon tetszik, a zöldet nem szeretem túlzottan körmökön. :)
    Én bordóra szavaznék a következő alkalomra, persze úgyis neked kell döntened, hisz te viseled majd x héten keresztül... :D

    VálaszTörlés
  3. Tyű ez gyönyörű manikűr lett, nagyon meg tetszett! :)

    VálaszTörlés
  4. Visszafogott, de még is érdekes a zöld szín miatt, és szép is a minták miatt :)

    VálaszTörlés

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...