2014. november 12., szerda

Red Cherry műszempillák

Ismeritek a Red Cherry műszempillákat?! Ha régóta követtek, akkor igen, nem egy sminkemnél használtam ugyanis RC pillákat! :)


Azért szeretem őket, mert:
- természetesek, 100%-ban emberi hajból készülnek
-  többször felhasználhatóak
- könnyű őket felragasztani
- rengeteg féle változatban kaphatóak
- súlytalanok és puhák, szinte nem is érezhetőek viselés közben
- jól illeszkednek a szemhéjra
- nem drágák
- ja, és mert gyönyörű, csábos tekintet varázsolnak! :D


Bár tudtam volna többet is, most csak 6-ot rendeltem a MUP-ból. ;)
Van köztük hosszabb-rövidebb, szimmetrikus és kifelé ívelő is, dúsabb, drámaibb, de mind viszonylag természetes, akár nappali sminkhez is használható (talán egy kivételével...). 


 #213 - Szimmetrikus, közepesen hosszú, tincsekből álló, rendezett, relatíve dús pilla. Nagyon tetszik! :) 

#117 - Kifelé ívelő, nagyon fekete, nagyon dús, feltűnő, közepesen hosszú pilla. Kicsit drámaibb, mint amire számítottam, arab vagy party sminkekhez ideális lesz! 
 
#205 - Enyhén Kifelé ívelő, közepesen hosszú, egyenletesen dús pillasor, ami egymást keresztező tincsekből áll. Csini!

#217 - Határozottan kifelé ívelő, tincsekből álló, egyenletesen dús, viszonylag hosszú, de kicsit kusza pilla. Hasonlít a 213-asra, de jóval ez jóval cicásabb! Vadító lesz, azt hiszem. ;)

#415 - Enyhén kifelé ívelő, igencsak dús, viszonylag sötét pillasor. Érdekessége, hogy a tincsek nem egyesével vannak elhelyezve, hanem hol hármasával, hol egyesével. Nagyon csinos!   
 
#747M - Szimmetrikus, hosszú, viszonylag kócos, egyedülálló tincsekből álló pillasor. Hossza ellenére elég természetesnek hat, hasonlít a 217-eshez, de ennek a pillának a közepén hosszabbak a szálai, nem a szélén. Nem annyira cicás, de nagyon szép!


Nem ígérem, hogy mindet látni fogjátok még idén akció közben is, de ha viselni fogom bármelyiket (amire nagy esély van, most, hogy jön a Karácsony, meg a Szilveszter), akkor mindenképpen meg fogom örökíteni a sminket, hogy lássátok őket! :) 

1 megjegyzés:

  1. Annyit olvastam már az RC pillákról, nagyon nehezen tudom már lebeszélni magam róluk, de sajnos a szemüveg miatt nem túl kényelmesek számomra a soros pillák. Talán a #205-tel viszont teszek majd egy próbát. :)

    VálaszTörlés

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...