2015. május 16., szombat

Tenger inspirálta körmök

Legutóbb azzal a gondolattal érkeztem a műkörmös szalonba, hogy valami zöldet vagy cikláment szeretnék. Valamit, amiről ordít, hogy tavasz van.

Az első pillanatokban azonban megláttam az egyik margarétán egy csillámot. Középkék alapon nagy türkizkék csillámok...Te jóóó ég! - mondom. Hogy lehet valami ennyire gyönyörű?!
Elvesztem, nem volt választásom, egyértelmű volt, hogy az a kék csillám kerül a körmeimre!
(A képeken egyébként inkább kéknek tűnnek a csillámok, de élőben sokkal zöldebbek.)

Hogy a csillám igazán érvényesülni tudjon, hagytuk nagy felületen megjelenni, de hogy mégse legyen "snassz" teli csillámos minden körmöm, választottunk mellé egy (egyébként szintén gyönyörű) világoskéket, hogy tompítsuk kicsit a csillogást.

Mivel szerettem volna még egy csavart vinni a dologba, kitaláltuk, hogy egy-egy ujjon kombináljuk is a két színt, mégpedig hullámalakban, ami a tengert, a hullámzást, a nyaralást idézi. Ilyen lett:









Egyértelműen ez az egyik kedvenc manikűröm az elmúlt időszakból! Ha ránézek a kezemre, mindig legeltetem rajta egy kicsit a szemem, mert nem tudok betelni vele, ugyanakkor némi problémát is okoz az, hogy ennyire domináns lett most a körmöm. 

Az egyik, hogy nem vehetek fel hozzá akármit. Piros ruhával pl. nem szívesen kombinálnám és a kedvenc kék felsőimből sem mind passzol ezekhez a kékekhez.
A másik, hogy úgy érzem, a sminkkel is óvatosabbnak kell lennem, mert könnyen túl sok lehet a kettő együtt.

Ti mit gondoltok? Törekedtek rá, hogy MINDEN harmonizáljon (köröm, ruha, smink) rajtatok MINDENNEL, vagy szeretitek, ha valami úgymond kilóg a sorból?

2 megjegyzés:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...