2015. július 10., péntek

Az új őrület: A Makeup Eraser

Ti hallottatok már a Makeup Eraser-ről?

Ez egy mosható, nagyon-nagyon puha kendő, ami bevizezve hatékonyan távolítja el a sminket. Az alapozót, a szemhéjfestéket, a rúzst, sőt a szempillaspirált is! A kifejezetten tartós, vízálló sminket is leszedi, mindezt sima vízzel, természetesen, mindenféle vegyszer, lemosó vagy olaj nélkül.


A kép forrása: https://www.stagemakeuponline.com/02-20013/Makeup-Eraser.html


Két oldala van: az egyik (a rövidebb szálú) a sminket távolítja el, a másik (a hosszabb szálakból álló) az elhalt hámsejtek eltávolítására hivatott.

A kép forrása: http://www.sparklesinmypalette.com/?p=683


1000-szer is kimosható, a mosógépbe is bedobható. Anyagát tekintve egyfajta poliészter keverék. Két színben kapható: rózsaszínben és feketében, ha minden igaz.

A kép forrása: https://www.onedayonly.co.za/make-up-eraser-6224.html


A Makeup Eraser 20 dollárba, azaz átszámítva kb. 5500 Ft-ba kerül, de csak egyszer kell(ene) megvenni, és nagyon hamar megtérül a befektetés, hiszen többé nem kell vattakorongra, sminklemosó folyadékra vagy sminklemosókendőre költeni.

Kételkedsz?? Akkor nézd meg ezt a pár videót:





Elég pöpec, nem? :O :D

Semmi másra nincs szükség, csak egy ilyen kendőre meg egy kis vízre! Egyszerű, kényelmes, költséghatékony.

DE!!

Mit szóltok, ha azt mondom, hogy a vileda mikroszálas törlőkendője - ami nem mellesleg csak 1900 Ft-ba kerül és ezért az összegért 4 színes kendőt kapunk - ugyanolyan hatékonyan eltávolítja a sminket, mint a Makeup Eraser?


Hihetetlen, nem? Pedig igaz. Ma kipróbáltam, nálam tökéletesen működött!
Csak fogtam egy ilyen viledás kendőt (a rózsaszínt, mert a Makeup Eraser is rózsaszín), bevizeztem és elkezdtem vele finoman törölgetni az arcomat és a szememet.

Sosem gondoltam volna, most is alig hiszem el, de a művelet végére semmi smink nem maradt az arcomon, pedig full sminkben voltam korábban!

Hogy ellenőrizzem a hatékonyságát, utána áttöröltem az arcom és a szemem egy nedves sminklemosókendővel és ha hiszitek, ha nem, tiszta volt. Csak egy-két kósza spirálpötty volt a kendőn, de azt leszámítva minden smink a kendőn landolt, ráadásul nem hagyott maga után ragacsos, tapadós, olajos érzetet (mint a sminklemosók többsége) és nem is szárítja a bőrt!

Persze nem árt utána egy kis micellás vízzel tényleg teljesen tökéletesen megtisztítani a bőrt, és az is igaz, hogy ez a kendő (sem a Makeup Eraser, sem a vileda) nem váltja ki a jó öreg pórustisztítókat és az arclemosókat, de az mindenképpen bámulatra méltó, hogy a smink 90%-át eltávolítja!

Én mostantól egy jó ideig biztosan nem fogok semmilyen sminklemosó termékre költeni! :D


Próbáljátok ki Ti is és írjátok meg kommentben a tapasztalataitokat! Kíváncsi vagyok, hogy Nektek beválik-e! :)

11 megjegyzés:

  1. Láttam már ezt a kendőt, de ez a Viledás megoldás nem semmi. :D Kíváncsi lennék, hogy a címkén az összetétel mennyire egyezik. :)

    VálaszTörlés
  2. Én ezt nézegetem már egy ideje: http://kremmania.hu/kremek/vixi-mikooszalas-kozmetikai-kendo

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Ahogy nézem a Vixi is egy mikroszálas kendő...pont, mint a vileda. (A viledára az van írva, hogy 100% microfiber.) Szerintem sok különbség nem lehet köztük...

      Törlés
    2. Na, de nagyon fölcsigáztál, holnap ki is próbálom :)

      Törlés
  3. Nekem már egy ideje megvan a Tupperware verziója, teljesen jó, bár én lemosóval szoktam használni vagy arcmaszkhoz.

    VálaszTörlés
  4. Nagyon durva! Én még az eredeti verzióról sem hallottam, de már szinte hihetetlen mit ki nem találnak és arra is folyton rácsodálkozok hogy az emberi leleményesség határtalan. :D Ki kell próbálnom... :)

    VálaszTörlés
  5. Ezután a poszt után tuti hiánytermék lesz ez a Vileda kendő :D :D Lehet, hogy én is kipróbálom :)

    VálaszTörlés
  6. Mikor olvastam a cikked elejét, már épp kezdtem rágni az agyam, hogy milyen olcsóbb verzió lenne még.. De megelőztél... :D Köszi, ez nagyszerű ötlet, én is kipróbálom majd! :))

    VálaszTörlés
  7. Azta! Tényleg kissé kételkedve állok előtte, de nem rossz így elsőre. Jézus mennyi pénzt lehetne megspórolni ezzel, tényleg!:0 Nem beszélve arról, hogy megkímélhetnénk a bőrünket az ezerféle sminklemosótol.

    VálaszTörlés
  8. Én már jó régóta mikroszálas kendőt használok sminkeltávolításra, Vixi a neve, neten rendelem, egy ezres darabja és nagyon bevált. Én nem vízzel használom, hanem szárazon. Utána azért micellás vízzel még áttörlöm a bőröm a biztonság kedvéért. A Viledát még nem jutott eszembe kipróbálni, pedig igazad van, végülis ugyanaz a termék :)))))

    VálaszTörlés
  9. Még nem olvastam erről a kendőről, de valóban elég meggyőzőnek tűnik és nagyon szuper, hogy rögtön kínálsz egy olcsóbb alternatívát! :) Lehet, hogy én is beszerzek magamnak egy Viledát :)

    VálaszTörlés

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...