2015. szeptember 2., szerda

Teszt: Bourjois Twist up the Volume szempillaspirál

A Bourjois Twist up the Volume nevű spirálja nagyon-nagyon belopta magát a szívembe! Az utóbbi idők egyik legjobb választása volt spirál ügyileg, éppen ezért mindenképpen szerettem volna írni róla, azzal együtt is, hogy már számos poszt jelent meg róla korábban. Kezdem is! :)

Csomagolás: Egyszerű, fekete-fehér design, meglepően kevés, ezüst felirat, jó záródás. Eképpen lehet jellemezni a Bourjois Twist up the Volume külsejét. Az egyetlen szokatlan dolog a spirál kupakján található forgatható (fehér) rész, amivel a kefe milyensége változtatható.




A kefe: Ennek a spirálnak ugyanis különleges, változtatható keféje van. Műanyagból készült, kis sörtéi vannak és kétféle pozícióba állítható. Az 1. a hosszabbítós változat, amikor a kefe kb. 3,5 cm-es és a sörték egyenes vonalban állnak egymás mögött, a 2. dúsítós állapot esetén azonban a kefe megrövidül ( kb. 2,5 cm-esre) és az addig egyenes sorokban álló sörték "összezsúfolódnak" és már kissé spirálosan futnak körbe. Nem tudom ez így érthető-e, beszéljenek helyettem a képek:







Illat, állag, szín: A színe szép fekete, az illat az a tipikus földillat, ami sok spirálnál érezhető, az állaga - ahogy az általában lenni szokott - először kicsit hígabb, de 3-4 használat után már kellemesen sűrű.

Hatás, használat: Az első néhány használat során nem tetszett a hatása (nagyon híg volt a festék), de a 4. nap után már nagyon szépen teljesített. Szép, sötét, dús és hosszú pillákat csinál, de nem tapasztja össze a szálakat, közelről sem csúnya a végeredmény.
Én legtöbbször az 1-es pozícióban ( a hosszabbítós verzió) használtam a kefét, azzal valahogy kényelmesebb volt dolgozni, a 2-est (dúsító verzió) maximum a 2. rétegnél használtam néha.
Szignifikáns különbséget a két kefe között egyébként nem tapasztaltam, mindkét pozícióban illetve vegyesen használva is ugyanolyan szépek lettek a pilláim.





Tartósság: Nem pergett, nem folyt le, nem kenődött fel a szemhéjamra a hőségriadó idején sem. Állja a sarat.

Beszerezhetőség, ár: Minden Bourjois állvánnyal rendelkező drogériában beszerezhető, az ajánlott fogyasztói ára 3500 Ft, de az iparfümériában 2890 Ft-ért lecsaphattok rá. ;)

Összességében: Ez a kétféle pozícióba állítható kefe jó ötlet volt és sikerült is mindezt jól kivitelezni, bár én nem használtam ki a kefe sajátosságát, hiszen az esetek 90%-ában a hosszabbítós verziót használtam csak. Ettől függetlenül nagyon-nagyon szeretem ezt a spirált. Jó a festék állaga, tartós, szuper a kefe és ami a lényeg: mesések lesznek a pilláim tőle. :D

2 megjegyzés:

  1. Irigylésre méltó szempilláid vannak! Ez egy hasznos bejegyzés volt! :)

    VálaszTörlés
  2. Nagyon tetszik, szépen néznek ki a pilláid nagyon. Eddig is jókat olvastam a Bourjois spiráljairól, most már ideje lesz vennem egyet. :)

    VálaszTörlés

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...