2015. október 24., szombat

Tényleg olyan jó? - theBalm: Mary-Lou Manizer

Ma a világ egyik legnépszerűbb, már-már agyonsztárolt highlighter-éről lesz szó. A kérdés az: tényleg olyan jó? Lássuk! :)


Csomagolás: A csomagolás baromi jópofa! Imádom a pin-up lányt rajta, a feliratokat, a stílust...nagyon tetszik az egész koncepció, üde színfoltja a kollekciómnak ez a darab!
A kompakt jól záródik, tükör is olyan nagy, amennyire csak lehet, ráadásul 8,5 gramm van benne, ami nem kevés! (A Sleek pirosítók 8, az elf baked pirosítói 6, a Milani Baked pirosítói 3,5 grammosak.)


Illat, állag, pigmentáltság: A textúráján abszolút érezhető, hogy ez egy drágább darab: egyáltalán nem porol, tapintásra selymes és borzasztóan jól pigmentált! Illata nincs.


Szín, finish: A színe valahol a világos bézs és az arany között van. Világos bőrűeknek (is) tökéletes, de sárgás fénye miatt szerintem inkább a sárgás illetve a semleges tónusú bőrön mutat igazán szépen.

Nagyon kevés kell belőle egyszerre, mert már egy kis mennyiség is, intenzív fényt ad az arcnak.
A finishe ugyanis csillogó és metálos is egyben (nem elég a metálfény, még a kis csillámok is látszanak az arcon - nagyon közelről). Nem árt vigyázni tehát a felvitelkor, mert nagyon könnyen túlzásba lehet vinni, éppen ezért kezdőknek nem ajánlom. (Első highlighternek valami visszafogottabb jobb lenne.)

Nappalra szerintem kicsit túlzás ez a fajta ragyogás az arcon, ezért én inkább csak estére, alkalmakra használom (highlighterként), munkába, hétköznapokra nem, szemhéjpúderként azonban (mert hogy annak is tökéletes), a mozgószemhéjon vagy a szem belső zugában gyakran.

Napsütéses időben, több rétegben: 

Egy rétegben: 

Közvetlen napfényben, egy rétegben: 


Tartósság: Egész nap kitart, alig kopik, biztosan nem fog eltűnni az arcodról néhány óra alatt!

Beszerezhetőség, ár: 6030 Ft jelenleg az iparfümériában. (Ami tudomásom szerint az egyetlen magyarországi lelőhely.)

Összességében: Érthető a körülötte kialakult hype. Ez tényleg egy nagyon jó minőségű, extrán pigmentált és gyönyörű, pezsgőszínű highlighter, amiből nem kell több réteget felvinni, hogy látható legyen.

Az egyetlen negatívum, amit tapasztaltam vele kapcsolatban az az, hogy metálos fénye miatt igencsak kiemeli a pórusokat, illetve a bőr tökéletlenségeit.

Nekem személy szerint egyébként egy kicsit sok, én a visszafogottabb, szaténfényű highlightereket jobban szeretem, de aki intenzív, látványos végeredményt akar elérni, az imádni fogja a Luminizer-t.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...