2016. január 22., péntek

Elfogyott! - 2016 január

Az elmúlt néhány hétben elfogyott ez-az. Nem olyan sok, de nem is kevés. :) Lássuk mik ezek!


Kb. 2 éve írtam már egyszer a Goldwell samponokról és balzsamokról (ITT!), de akkor még csak minták alapján ítélkeztem.
Mivel a színvédő változat nagyon megtetszett, nem sokkal a poszt megjelenése után megrendeltem a samponból és a balzsamból is a 1,5 literes verziót.
Legalább egy évig, de inkább 1,5 évig kitartott ez a két flakon, pedig kb. mindennap hajat mosok...
Nagyon kevés kell belőlük egyszerre, isteni, gyümölcsös illatuk van, jó az állaguk és a hajam is szerette őket. Puha volt, selymes, fényes, egészséges. Az egyetlen dolog, ami miatt most nem veszem újra őket, az az, hogy nagyon meguntam ezt az illatot. 
(A Goldwell hajápolókat az iparfumeria.hu-n tudjátok megrendelni egyébként, más lelőhelyről nem tudok.)

Szintén elfogyott a tejproteines hajpakolásom is, amit szintén csak azért nem veszek most azonnal újra, mert ebből az illatból is elég volt most egyelőre. Egyébként a hajam olyan puha és selymes lett tőle, amilyen egyetlen más balzsamtól sem, az állaga nagyon krémes, könnyen eloszlatható, könnyen lemosható, 3 perces hatóidő után is nagyon hatékony, ráadásul rendkívül olcsó is. (Max. 1000 Ft.)
Az egyetlen gond vele, hogy nem olyan könnyű beszerezni, csak fodrászkellékesben illetve 100 Ft-os boltokban láttam eddig ilyen hajpakolásokat.
Ettől függetlenül mindenképpen veszek egy újabb Serical hajpakolást magamnak, most talán a keratinos verziót hozom haza. :)  


Sikerült elhasználnom a Baviphat mangós peelingjét is. Róla sem változott szignifikánsan a véleményem, nagyon jó kis peeling (fincsi az illata, jó az állaga, kényelmesen használható, nagyon hatékony), mégis örültem, hogy elfogyott, mert így most kipróbálhatok valami teljesen újat, teljesen mást. A rémhírekkel ellentétben egyébként továbbra is gyártják - legalábbis az ebay-en még kapható.    

A Maybelline Affinimat púderéből ez már a 3., ami elfogyott, a Bourjois Twist Up the Volume nevű spirálját egyszerűen imádtam, illetve a Bioderma Sébium Pore Refiner-ét (primerként) és arcradírját is nagyon szerettem. Ezeket biztosan újra fogom vásárolni a jövő hónapban, ezek nélkül nem tudok élni! ;)
A Maybelline master precise tusfilce is sokáig kedvenc volt, de be kell látnom, hogy ezek a tusfilcek annyira nem érik meg az árukat, hiszen elég hamar beszáradnak, hamar elfogy a hegyükből az erő, és ahhoz képest, hogy meddig használhatóak tökéletesen, elég drágák. Az aden tusfilce ugyanilyen jó, de kb. harmadannyiba kerül, mint a Maybelline, úgyhogy ezt a darabot biztosan nem veszem újra.
A NYX szemöldökzseléjéért rajongtam az elején, de kb. a tubus felénél jártam, amikor annyira megváltozott (megkeményedett) a krém, hogy nem lehetett kinyomni a tubusból, illetve ha sikerült is, már nem terült szépen a festék és egyenletlen, sőt kifejezetten csúnya lett a szemöldököm.
Fáj a szívem, de Őt nem ajánlom...
Sikerült elhasználnom a Still Glamorous Cosmetics Breathless nevű pirosítóját is, amit szerettem, de nem biztosan nem veszem újra, mert ezer és egy ilyen színű pirosító van még itthon.


A Balea vaníliás-kókuszos tusija tetszett, de nem annyira hogy most rögtön újravegyem, valami gazdagabbra, krémesebbre vágyom. A Neutrogena pink grapefruit lemosója nagy kedvencem volt, mert nagyon kíméletes, nem szárít, fincsi, friss illata van, kellemes az állaga és praktikus a csomagolása is. Biztos, hogy egyszer még újra lecsapok rá, de nem most, mivel már úton vannak hozzám a Holika Holika arctisztító tojásai. :D


A Fructis goodbye damage samponja és balzsamja is bevált, bár nem annyira, mint a Goldwell hajápolói. Az illatuk egyszerűen mennyei, az állaguk is nagyon jó, a hajam puha és könnyen kezelhető lett tőlük, de a végén a hajam valahogy megszokta őket és már nem szuperáltak olyan jól.  


Kipróbáltam az Avon Advance Techniques Supreme Oils samponját, balzsamját és hajápoló "olaját" is. Ezeknek is ISTENI az illatuk - szerencsére sokáig érezhető ez az illat a hajon, ami számomra nagy pluszpont -, meg is voltam elégedve a hatásukkal, de végül valamiért mégsem váltak kedvencekké. Nem tudom igazán megfogalmazni, hogy miért, egyszerűen úgy érzem, hogy volt már jobb samponom/balzsamom is.
A hajápoló spray-t valószínűleg újraveszem, sietős reggeleken hasznos, de a sampont és a balzsamot valószínűleg nem. 


Ti is használtátok mát ezeket a termékeket? Egyezik a véleményünk? :)

3 megjegyzés:

  1. A Serical keratinos balzsam egyszerűen isteni. 4-5 éve használom, és soha, semmi nem tudta ilyen puhává és hidratálttá tenni a hajamat. Ráadásul nem is zsírosítja, én az egész hajamra használom, nem csak a végére.

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Szuper! Akkor nem kérdés, hogy Ő lesz a következő áldozat! :)

      Törlés
  2. Nekem is bevált a Serical keratinos balzsam, ennyire jó balzsamom még nem volt :D.
    A Garnier termékcsaládot is próbáltam,nekem is megszokta sajnos a hajam egy idő után őket :(.A zöld változatot viszont imádom :D

    VálaszTörlés

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...