2016. január 29., péntek

Nivea men after save balzsam, mint primer!?

Ha figyelemmel kísértek néhány youtube vloggert, biztosan tudjátok, hogy ez most a legújabb őrület! 
Mostanában minden menő beauty vlogger Nivea for men after save balzsamot ken az arcára reggelente!




Miért? 
Kis kivétellel kb. mindenki azt mondja, hogy sosem volt még ilyen tartós az alapozója, soha, semmitől nem volt még ilyen szép, ennyire "flawless" a bőre órákkal az alapozás után is, mint amikor a Nivea after save-jét használta primerként. (Sokan még a kedvenc high-end primerüknél is jobbnak tartják.) 







A titok elvileg a ragadós textúrájában rejlik - amibe gyönyörűen beletapad az alapozó, a másik aduász pedig a glicerin, amiből bőven van ebben a termékben. (A víz után a glicerin a második legnagyobb mennyiségben megjelenő összetevő ebben a balzsamban.) 

Ezen kívül más tulajdonságai miatt is alkalmas primernek, hiszen alkoholmentes, gyorsan beszívódik, enyhíti a bőr pirosságát és szárazságát, sőt vitaminokat is tartalmaz.  

Van érzékeny bőrre való, semlegesebb illatú változata is, így elvileg az érzékeny bőrűek is használhatják. 

Hogy a Nivea Men after shave balm tényleg kiváló primer-e, azt nem tudom, még nem próbáltam ki, de a közeljövőben utána fogok járni! :) 

Mindenesetre elég őrült ötlet, nem? Nekem sosem jutott volna eszembe...

Ti kipróbáltátok már primerként? Tényleg csodaszer? Jó lenne, ha így lenne, sokat spórolnánk vele! :)

3 megjegyzés:

  1. Én a Nivea Man Skin Energy Q10-et használom és hibátlan, szintén ragacsosabb textúra felkenés után. Nagyon jó sminkalap, ebben is van bőven glicerin meg sziliokon bőven. Egyedüli gondja, hogy eléggé illatosított. Engem nem zavar egyébként, de lehet gond, ha valaki érzékeny rá. Én ezt abszolút véletlenül fedeztem fel magamnak. A barátom kapott 1 ajándékcsomagot, aminek ez része volt és mondom ne menjen kárba. :)

    Szerintem egyébként ez is most ilyen őrület, ami végigsöpör majd a blogokon és a YTobn aztán 3 hónap múlva meg mindenki elfelejti.

    VálaszTörlés
  2. Kipróbáltam, de nálam semmi extra. Másodjára pattanásom is lett estére. Azóta nem erőltetem.

    VálaszTörlés
  3. Én használom, tesztet is írtam róla, szerintem zseniális :D

    VálaszTörlés

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...