2016. február 3., szerda

Két kedvencről részletesen!

Ma két olyan termékről lesz szó, amik minden szempontból megfeleltek az elvárásaimnak, amiket rövid idő alatt nagyon megszerettem és szívből ajánlok mindenkinek. Lássuk kik ők és miért lettek kedvencek!

1. Barbara Hofmann ecsetmosó szappan


Igaz, hogy ez az első ecsetmosó szappanom, így nem tudom mennyivel jobb vagy rosszabb, mint más ilyen ecsetekhez való szappanok, de az biztos, hogy Barbara Hofmann verziója egyszerűen szuper! Miért?

Nem a legfontosabb szempont, de igenis számít, hogy ennek a szappannak jól záródó, praktikus csomagolása van. Nem túl szép, de a célnak abszolút megfelel, praktikus. 100 grammot kapunk a pénzünkért.


Ez a szappan fincsi, citromos illatú.
Szappan lévén vártam azt a jellegzetes, ódivatú illatot, de szerencsére ennek a szappannak nincs olyan kellemetlen, öregasszonyos szaga. Persze van némi szappanillata, de a citrom jóval dominánsabb, aminek nagyon örülök.
Ecsetmosás közben igen intenzíven illatozik egyébként, de az ecseteken - száradás után - már egyáltalán nem lehet érezni.


És a lényeg, ami miatt most már valószínűleg sosem mondok le róla: borzasztóan hatékony és nagyon-nagyon gyorsan lehet vele dolgozni! Kellően habzik, mégsem fogy gyorsan (több hónapja használom, de alig csökkent a mérete), kiválóan tisztít, mégis könnyedén kiöblíthető az ecsetekből.
Néhány mozdulat a szappan felszínén, néhány a tenyeremben, egy gyors öblítés és már kész is. :)

Száradás után az ecsetek ugyanolyan puhák, mint előtte. Abszolút nem szárítja a szálakat, nem lesznek durvábbak vagy furcsa, tapadós érzetűek, nem állnak össze, kellemes a tapintásuk.

Kicsit drága ez a szappan (2500-3000 Ft körül van), de szerintem minden pénzt megér! Klasszisokkal jobb, mint bármelyik babasampon, amit valaha kipróbáltam...nagyon szeretem.


2. NYX HD korrektor - CW02 Fair/Clair

Minden szempontból zseniális a NYX High Definition korrektora is.


A csomagolásában, megjelenésében nincs hiba: jól záródik, látszik, hogy mennyi krém van még benne, nem túl díszes, mégis jól mutat a polcon vagy a fiókban.
Az applikátorba szintén nem lehet belekötni, jó a mérete, jó a formája, nincs gond vele.


Normál használat mellett nem lehet érezni az illatát, de közelről "kellemes" alapozó illata van. :P

Az én színem a Fair, ami a második legvilágosabb árnyalata a színskálának. A fotókon és élőben is igen sárgásnak, kicsit sötétnek tűnik, de az arcomon sokkal rózsaszínesebb és világosabb.


Az állaga maga a tökély: megfelelően krémes, nagyon könnyen eldolgozható.
A bőrön rögtön selymes tapintásúvá és mattá válik, nem mellesleg olyan gyönyörűen belesimul a bőrbe, hogy az szinte már hihetetlen!





A pigmentáltsága remek, magas fedést biztosít, ezért nemcsak a szem alatti karikákra, hanem a bőrhibák eltüntetésére is használható, sőt akár highlighterként is, hiszen csodásan felvilágosítja, kiemeli pl. a szem alatti területet.

A nap folyamán persze valamelyest kopik, de egyáltalán nem ül bele a ráncokba, nem szárítja a szem alatti terület érzékeny bőrét, szinte észrevehetetlen! De tényleg! Ez a korrektor mindent visz! :)

Ami az árát illeti: hivatalosan 5 dollár, de ennél valójában kicsit többet kell fizetnünk érte. :(

Az ebay-en, néhány Müllerben, a Beautyjoint-on illetve a feelunique.com-on keresztül, sőt néhány magyar webshop-on át is be lehet szerezni, pl. a Szépségboltból, a Makeup Plázából, a Szépségtrend nevű webshopból és az Alveola shop-ból is.


Most ennyi Csajok, jók legyetek, sziasztok! :)

1 megjegyzés:

  1. a da vinci ecsetmosó szappant néztem most ki magamnak, de lehet, hogy ezt fogom megvenni, ha már ez ennyire jó :)

    VálaszTörlés

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...