2016. február 2., kedd

Teszt: Milani - The multitasker face powder

Nem tudom Ti hogy vagytok vele, de én inkább a (relative) jól fedő, színezett púdereket szeretem, a színtelen, fedéssel nem rendelkezőkkel szemben.  

Bár alapvetően magasabb fedésű alapozókat/BB krémeket használok - ami fölé sokszor elég lenne egy színtelen, mattító-fixáló púder is -, mégis szívesebben nyúlok a színezett púdereimért, mert azok - a leheletnyi plusz fedés miatt - még egy fokkal tökéletesebbnek mutatják az arcomat.

Nagy kedvencem a Maybelline Mattitude púdere, ami szépen fed, jól mattít (bár nem kiemelkedően jól), mégsem poros.

A másik nagy kedvencem a Milani 3in1 púdere, amit még a Glamour napok alkalmával szereztem be.


A csomagolása tipikus Milani! Sok, magasfényű és matt arany felület, kevés szöveg, praktikus, átlátszó fedél. Ahogy  az összes Milani pirosító, ez a púder is “emeletes” tégelybe kerül, ahol a pan mellett egy tükör és egy puffni kapott helyet.

A 02-es Light Medium nevű árnyalat elég sárgás, de világos is egyben, számomra tökéletes. :)

A tükör a kompakt méretéből adódóan elég kicsi, a puffnit pedig őszintén szólva eszembe se jutott kipróbálni. Nem tűnik rossznak egyébként, vészhelyzetben jól jöhet.


Szót kell hogy ejtsek, erről a gyönyörű mintáról is, ami a púder tetejét díszíti! Nem szeretem a túldíszített, nagyon mintás, csicsás dolgokat, de ez a minta…meseszép. (Sajnos néhány használat után eltűnt, mára már semmi nem látszik belőle - bár erre számítani lehetett.)


A púder textúrája tökéletes, nem porzik nagyon, az ecset mégis kellő mennyiséget vesz fel. Nem igazán tudom megmagyarázni hogy miért, de nagyon szeretem használni ezt a púdert. Eddig csak egy szükséges, nem túl élvezetes lépés volt a púderezés, most valahogy viszont öröm. :)

Nem illatmentes egyébként, használat közben rendszerint megcsap valamiféle hintőporos-púderes-kamillás illat, amit persze nem közben már nem lehet érezni. :(

Púderezés után selymesnek érzem és nagyon egységesnek, egészségesnek látom az arcom.
A végeredmény egyáltalán nem poros, mi több észrevehetetlen! Nagyon-nagyon természetes!

A mattító hatása nem kiemelkedő, 4-5 órán keresztül oké, de utána már igencsak fénylik az orrom. (Bár ez nagyban függ az alá felvitt BB krémtől/alapozótól is!)

Összességében, semmi rosszat nem tudok mondani erre a púderre! Minden tulajdonságát imádom és szívből ajánlom Nektek is! :) 5/5 

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...