2016. április 16., szombat

3 szuper, tavaszi rúzs!

Ma 3 olyan rúzsról lesz szó, amiket mostanában egyszerűen nem tudok letenni.
Mindegyik pénztárcabarát, mindegyik könnyen beszerezhető, mindnek csodás színe van, mind remek választás így tavasszal, ráadásul ebből a 3 színből minimum 1 biztosan passzol bármilyen szemsminkhez, legyen az vagány, füstös, esetleg élénk/színpompás vagy éppen visszafogott, természetes színekből álló.


A képek alapján már nyilván rájöttetek: ma egy Maybelline és két Catrice rúzs kerül a figyelem középpontjába, mégpedig a Maybelline Pink Brown-ja, illetve a The nuder The better és az In the Rosegarden a Catrice-től.


A 3 rúzs közül a Maybelline a kedvencem, de nem a csomagolása miatt. A Maybelline csomagolása ugyanis a funkcióját remekül ellátja, mivel nagyon jól záródik, sajnos azonban elég könnyen karcolódik. Csomagolás szempontjából ezért inkább a Catrice rúzsait preferálom, mert azok is kiválóan záródnak, viszont sokkal tovább maradnak szépek, plusz kellemesen nehezek, amitől az embernek az az érzése, hogy minőségi darabbal van dolga.

Mindhárom rúzsnak kellemetlen íze és illata van, viszont mindegyiket kellemes viselni! A Maybelline textúrája tetszik a legjobban, mert érezni lehet, hogy az ajkakon van, de nem ragad, nem tapad, nem darabos, nem csúszós, tényleg jó.
A Catrice rúzsok textúrája is rendben van, de ezek viselése egy picit zavaróbb lehet, én legalábbis ezeknél sokkal inkább éreztem, hogy "ül" valami a számon, főleg az In the Rosegarden esetében.

Ami a színeket illeti, a Pink Brown egy rózsaszínes, barnás, hússzín, ami kb. minden szemsmink mellett megállja a helyét.
A The nuder The better egy igazi nude rúzs, de szerencsére nem túl világos és nem is túl rózsaszínes, így kivételesen nekem is jól áll. :P (Nekem a nude rúzsok általában nem állnak jól - sápasztanak, természetellenesnek hatnak - de ez a szín kivétel!)
Az In the Rosegarden pedig egy csodás, telt, kissé fáradt középrózsaszín...Ő számomra a tökéletes tavaszi árnyalat, ha rúzsról van szó!








Mindhárom rúzs pigmentáltsága ott van a szeren, mind kellően tartós, mindnek nagyon hasonló a finish-e (enyhe fényük van, semmi csillám, semmi durvaság) és egyik sem szárította különösebben az ajkaimat, szóval meg vagyok elégedve velük. Sőt mi több! Szeretem őket. :)

Pink Brown akcióban:




 The nuder The better bevetésen:




Az In the Rosegarden az ajkakon:





Ti milyen színekhez nyúltok a tavasz beköszöntével?

2 megjegyzés:

  1. Én tavasszal már jobban szeretem a vibrálóbb színeket. Még a kedvem is jobb olyankor. Nálam is előkerül a rózsaszín minden árnyalata, akár a neonosabb színek is.

    VálaszTörlés
  2. Én azt a Maybellinet nem láttam még, pedig KELL!!!

    VálaszTörlés

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...