2016. május 17., kedd

Teszt: Skinfood Black Sugar Mask - bőrradír

A maszk elnevezés egy kicsit megtévesztő, mert ez inkább egy olyan bőrradír, amit maszkként kell használni. Kezdjük a tesztet! :)



Amit a Skinfood mond róla:
"Ásványokban és vitaminokban gazdag pakolás, mely hatékonyan távolítja el az elhalt hámsejteket a bőrről és egyben revitalizálja is azt." 

Csomagolás: Műanyag, de masszív! Jól záródik, az oldalán a matrica vízálló, a tetején azonban papír címke van, ami leázhat, ha sok víz éri. Egyszerű, fehér illetve tejfehér design, semmi cukiság.
Funkcionál, nem panaszkodom. 100 gramm bőrradírt kapunk a pénzünkért.









Illat: Az illata isteni! Pont olyan, mint a Coca-Cola, egy kis citrommal megspékelve.

Textúra, használat: Az állaga a házilag készült bőrradírokhoz hasonló. Olyan, mintha cukor, kakaó és olaj keveréke lenne. (Egyébként az összetevők között az első a cukor, az utolsók pedig különböző olajok, szóval...)
Arctisztítás után fel kell vinni a bőrre, bele kell masszírozni, majd 10-15 perc elteltével le kell mosni meleg vízzel.
Célszerű nedves bőrre felvinni vagy masszírozás során vizezni az arcot, mert a cukorszemcsék elég nagyok és durvák, nedvesség hozzáadása nélkül kicsit karistolják a bőrt. 
Ráadásul mivel elég száraz a massza, víz nélkül nem könnyű eloszlatni az arcon, darabos marad és a cukor hajlamos a masszírozás hatására lepotyogni az arcról. 
Felkenve nem túl szép látvány, de a pakolások/bőrradírok általában nem guszták. (A Jopek azt mondta, olyan, mintha sz*rt kennék az arcomra. :D) 
A maszk nem folyik le az arcomról, kicsit ragad (a hajam néha beletapad), leöblíteni viszont nagyon könnyű.







Hatása: Az eredmény tökéletesen radírozott, puha, sima bőr. Én nem éreztem szükségét a hidratáló krémnek sem, nem szárította a bőröm - valószínűleg a benne található olajok miatt, de a szárazabb bőrűek nem árt, ha krémeznek utána. Üdének, frissnek, tisztának, egészségesnek láttam az arcbőröm utána.

Ár, beszerezhetőség: Az ebay-en kb. 2500 Ft-ba kerül, de ha akció van, már 2200 Ft-ért is le lehet csapni rá.

Összességében: Szeretem! Nincs olyan tulajdonsága, amit ne szeretnék. Képzeljétek még az íze sem rossz! Ha megnyalom a szám, csak édes, cukros ízt érzek. :) Szóval tényleg semmi rosszat nem tudok rá mondani, mindenkinek szívből ajánlom. :)

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...