2016. november 15., kedd

Notino zsákmány + első benyomások

Novemberben két webshopból rendeltem magamnak csecsebecséket, az egyik a Notino volt (a másik az iherb).
Igyekeztem tudatos vásárlóként viselkedni és csak azt rendelni, amire tényleg szükségem van...na ez nem sikerült maradéktalanul, de határozottan jobban megy, mint mondjuk 2 éve. :)


Amire a leginkább szükségem volt/van jelenleg, az egy jó szempillaszérum. Az utóbbi időkben nincsenek a legjobb formában a pilláim, nem olyan szépek, mint általában, ezért nem is nagyon írok mostanában spirálos teszteket. (Mivel nem lenne fair egy spirált a leharcolt kis pilláimon bemutatni.)

Gondolkodtam, hogy a 4 Long Lashes szempillaszérumát szerzem be, mert arról biztosan tudom, hogy hatékony, viszont ennek a szérumnak az ára is kedvezőbb, a mennyisége is több, úgyhogy végül úgy döntöttem, teszek vele egy próbát. Ha működik, akkor jó vásárt csináltam, ha nem, akkor soha többé nem kísérletezem. Remélem nem kell csalódnom benne...szurkoljatok! :)


Szükségem volt egy jó highlighter ecsetre is, ami nem túl nagy, nem túl kicsi és puhák a szálai, ezért a Real Techniques setting ecsete is bekerült a kosaramba. Eddig egyszer használtam, a mérete pont jó, nagyon puhák a szálai, szerintem be fog válni. :)



Ha ajakápoló, akkor Carmex! A tégelyes verziót imádom, de nem szívesen használom útközben vagy a munkahelyemen, úgyhogy szükségem volt egy tekerős változatra. Ha már lúd, legyen kövér alapon egy ízesített verziót választottam, mégpedig a vaníliásat. Na, Ő egy kicsit csalódás számomra: az illata és az íze nem olyan jó, mint amire számítottam...


Így a 4. tubus után kezdem unni a Maybelline Lash Sensational spirálját, úgyhogy megrendeltem az egyik régi nagy kedvenc spirálomat, a Bourjois Twist up the Volume-ot. (ITT írtam róla.) A héten már ezzel a spirállal nyomulok, és most még egy kicsit híg a festék, de még egy-két nap és tökéletes lesz! :)


Ajándékba kaptam ez a bruno banani absolute man illatmintát, amit azonnal ki is próbáltam a férjemen. :D Neki tetszik, nekem is tetszik, ha az illatminta végére érünk és még akkor is ezen a véleményen leszünk, megveszem neki teljes méretben. :)


Végül, de nem utolsósorban rendeltem két Revlon Lip Butter-t is, Pink Truffle és Berry Smoothie színben. A két szín között szignifikáns különbség van ami a pigmentáltságot, a finish-t és a textúrát illeti, de mindkettő szerethető. :) Így első blikkre azt mondom, hogy ha minden szín olyan lenne, mint a Pink Truffle, akkor mindegyiket meg akarnám kaparintani. A Berry Smoothie a Labello ízesített, színes ajakbalzsamjaira emlékeztet, nem rossz, de a Pink Truffle-hez képest nem az igazi.  


Miről írjak először részletes tesztet? Mire vagytok kíváncsiak?

1 megjegyzés:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...