2016. december 3., szombat

Szösszenet - Karácsonyi akciók!

3 fontos és sürgős közlendőm van. :)

1. A MUP-ban rengeteg termék akciós az ünnepekre való tekintettel, többek közt a Sleek legújabb, limitált palettája is, a Goodnight Sweetheart, úgyhogy ha szemeztetek ezzel a palettával, akkor most érdemes megrendelni!


Sőt, ha 5000 Ft felett vásároltok, ajándékba választhattok pl. egy szuper Paese szemhéjpúdert! (Teszt a Paese szemhéjpúderekről ITT.) Ugye, hogy megéri? :)



2. Az iherb-ön most 25% kedvezménnyel vehettek Real Techniques ecsetkészleteket! Pl. a legújabb Your Picks: Berlin szett és a limitált Deluxe Gift Set is részt vesz az akcióban, így most csak kb. 6600 Ft-ba kerülnek, de kisebb, régebbi szettek is elérhetőek már kb. 4000 Ft-ért!






3. Ti tudtátok, hogy a notino-n már vannak Urban Decay cuccok is??
Persze picit drágábbak, mint a külföldi webshopokban, de egy jó kis akció keretein belül (amire így decemberben szerintem lehet számítani) érdemes lesz lecsapni pl. a Naked palettákra. :)




Ti november, december táján próbáljátok visszafogni a sminkes illetve beauty kiadásaitokat, vagy a nagy kedvezmények miatt inkább ilyenkor vásároltok be sminkes cuccokból is és majd az év elején próbáltok kicsit spórolni? Nálatok hogy van ez? :)

1 megjegyzés:

  1. Csak itthoni webshopból érdemes rendelni decemberben, azt még talán megkapja az ember... . Ami a vámon át érkezik az heteket késhet és a postai dolgozók körében is megszaporodnak a lopások karácsony közeledtével.

    VálaszTörlés

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...