2017. május 26., péntek

4 smink, 1 esküvő

Menyasszonyi sminket készíteni mindig nagy megtiszteltetés.

Főként azért, mert a menyasszonyi smink elkészítése komoly bizalmat feltételez a menyasszony részéről a sminkes irányába, elvégre aznap minden menyasszony a legjobb formáját akarja hozni, a lehető legszebb akar lenni.
Ráadásul az esküvőkön mindenki a menyasszonyra (és a vőlegényre) figyel, az esküvői fotókat általában végignézi az egész vendégsereg, sőt évtizedek múltán is előkerülnek a képek, hiszen a pár megmutatja őket a gyerekeiknek és később az unokáknak is, szóval nagyon nem mindegy, hogy milyen munkát végez a fotós, a fodrász és persze a sminkes.

Az esküvő egy megismételhetetlen - jó esetben egyszeri - alkalom, ezért a sminknek tökéletesnek, tartósnak, időtállónak kell lennie, jól kell mutatni a nagy napon, személyesen és a fotókon is, éppen ezért, ha valaki engem kér fel sminkesnek élete egyik legfontosabb napján, mert hiszi, hogy általám elérheti a célját (mármint azt, hogy a lehető legszebb legyen aznap), a tudat, hogy bízik bennem, bízik a munkámban, mindig óriási elismerés.

Menyasszonyi sminket készíteni tehát mindig nagy öröm, de még nagyobb élmény, ha egy a szívedhez közel álló személy esküvői sminkjét kell elkészítened. :)

Május 6-án nemcsak vendégként voltam jelen Andi és Peti esküvőjén, hanem sminkesként is, így aznap a menyasszony sminkjén kívül, két koszorúslány - Adri és Dóri -, valamint az egyik vendég - Edina - sminkjét is én készítettem.

Andi - kolléganőm és barátnőm - klasszikus menyasszonyi sminket szeretett volna. Az volt a kérése, hogy ne legyen túl színes és keltsen természetes hatást.
Adri - aki a barátnőm és a főnököm is egyben - valami vagányat, füstöset, sötétet szeretett volna - már amennyire ezt a királylányos, barack színű koszorúslányruhája megengedte.
Dóri teljes mértékben rám bízta, hogy milyen színeket használok, de amikor az aranyat javasoltam bevallotta, hogy Ő is arra gondolt. :)

A posztban látható fotókat Méder Henriett készítette. (http://henartphoto.hu)







A legkisebbek sem maradhattak ki a jóból! :)

















Edina sminkjéről nem készült csukott szemes, igazán közeli, készülődős fotó - mert amíg Őt sminkeltem a kreatív fotózás az ifjú párral és a koszorúslányokkal már javában zajlott -, de Őt sem akartam kihagyni ebből a posztból, elvégre vele lesz teljes az általam sminkelt lányok sora. :)




Mára ennyi Csajok, további szép napot Nektek, sziasztok! :)

1 megjegyzés:

  1. Gyönyörű sminkek lettek, nagyon jó munkát végeztél, gratulálok! :)

    VálaszTörlés

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...