2017. augusztus 1., kedd

Nails of the month - Nagyon színes, nagyon cicás

Augusztusban nagyon vidám, nagyon színes, nagyon cicás körmökkel nyomulok. :D
Általában a letisztult stílust kedvelem a körmeimen is, de ezúttal nem csak arra vágytam, hogy olyan körmöm legyen amilyen még nem volt. Nem. Ezúttal vadulni akartam! Nyár lévén pedig az tűnt a legjobb megoldásnak, ha élénk színekkel teszem mindezt. :)

Nem érkeztem kész tervekkel a körmöshöz, de a koncepció megvolt. Legyen nagyon feltűnő, nagyon nyári, bohókás, amilyet nem viselhet akárki, mert pl. köti a munkahelye. Sok színt akartam, nagy felületen, minimális mintával.

Zsuzsival végül arra jutottunk, hogy 5 különböző szín kerüljön a körmeimre (10 már tényleg sok lett volna azért) és egyszerű fekete minta kerüljön egy-kettőre, vagy akár mindre (attól függ milyen a minta).

Igen ám, de mivel rengeteg szín közül választhattam, nem volt könnyű csak 5-re igent mondani, még akkor sem, ha egymással harmonizáló színekben gondolkodhattam csak, na és persze a színek sorrendjét is ki kellett találnom, amivel újfent eltelt jó pár perc.
Végül egy türkizkék, egy narancs, egy magenta, egy banánzöld és egy korall szín mellett döntöttünk, amiből kettőt cicafejekkel díszített nekem a Zsuzsi. (Mert óriási a szerelem köztünk az én Sophiemmal. :D Ő a legszebb, legügyesebb, legokosabb macsek a világon! <3)

Íme:






Bevallom, először kicsit féltem, hogy szeretni fogom-e ezt a manikűrt (akkoris, ha én kértem ilyet), de kár volt aggódnom, mert már az első 5 perc viselés után imádtam, úgy, ahogy van.

Ez a színkavalkádos megoldás azért is volt jó választás, mert egy csomó új színt kipróbáltam egyszerre, így most látom, hogy melyik kompatibilis a bőrszínemmel (és a személyiségemmel) úgy igazán, így ha legközelebb teli körmöket szeretnék, tudni fogom, hogy melyik színek közül válasszak. :)


Most ennyi Csajok, jók legyetek, sziasztok! :)

1 megjegyzés:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...