2017. december 17., vasárnap

TBS - Vanília Chai testvaj

A limitált kiadású karácsonyi TBS illatok mindig nagyon izgatják a fantáziámat, ezért van az, hogy nálam szinte sosem telik el a december TBS rendelés nélkül. Van, hogy csak magamnak rendelek, de gyakoribb az, hogy magamnak és a családnak is, ajándékba, mert a TBS tök cuki kis csomagokat állít össze, mindenféle árkategóriában.

Ma - az idei karácsonyi illatok közül a kedvencemet - a Vanília Chai testvajat fogom bemutatni Nektek. :) Kezdjük is! :)


Csomagolás: Vanília színű tégely, fekete kupak. A tetején lévő matrica alapja szintén vaníliaszínű, amit egy szép nagy fejű vanília (tudtátok, hogy a vanília az orchidea félék családjába tartozik?), vanília rudak, csillagánizs és egy piros masnis havas fenyőág díszít. Határozottan szép, határozottan karácsonyi, nem lehet nem szeretni. :)




Illat, állag: A textúrája nagyon kellemes. Homogén, masszív, de közben lágy is. Nagyon könnyen kenhető, szinte már vizes érzetű, nem lehet rá panasz.

Ami az illatát illeti...egyszóval? Ez a mennyország illata! :D A tégelyben határozottan vaníliás, de a fűszereknek köszönhetően egyáltalán nem egysíkú, nem túlságosan édes.
Édes és krémes, de nem egy unalmas vaníliás illat...neeeem. Nem az, mert az ánizs és a kardamon nem hagyja. :)

A bőrön még intenzívebben érezhetőek a fűszerek, a vanília abszolút háttérbe szorul - legalábbis rajtam -, amit nem bánok, mert ennek az erős fűszerességnek köszönhetően igazán izgalmas, igazán karácsonyi, igazán szerethető ez a kompozíció.

Ja, és a legjobbat még nem is mondtam! Órákig, intenzíven érezhető az illata, így jóformán parfümként is hasznáható. :D



Használat, hatás: Ez a testvaj száraz bőrre való, vagyis elvileg egy inenzíven hidratáló darabbal van dolgunk, ami azonban nagyon könnyen beszívódik. Na nem teljesen, utána órákig olyan "krémezett bőr" érzete van, de nem ragad, nem tapad, nem zavar semmiben.
Ami pedig a hidratáló hatását illeti...kiváló!

Összességében: Ez egy minden szempontból tökéletes testvaj, mennyei illattal, jó textúrával, szuper hidratáló hatással. Kétségkívül a kedvenc TBS testvajammá vált, megelőzve a Honeymaniát, a Ginger Sparkle-t és a Vanilla Pumpkint, ami nem kis teljesítmény, tekintve, hogy azokat is imádom. :)
5/5

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...