2017. december 12., kedd

Teszt: Freedom szemöldökzselé

A mai bejegyzés főszereplője a Freedom szemöldökzseléje, amit nem egyszerűen bemutatok, hanem össze is hasonlítok az ikonikus Anastasia Beverly Hills dipbrow pomade-jével. Kezdjük is! :)





Csomagolás: A dobozon minden információt megtalálunk, ami fontos, sőt a doboz kialakítása olyan, hogy könnyen hozzá tudj férni a tégelyhez, nem kell feszegetni, trükközni. Ez persze apróság, de én nagyon értékelem. :) A tégely maga üvegből készült, a kupakja műanyag, csak úgy, mint az ABH esetében. A felirat nem kopik, a kupak jól záródik, a tégely maga nem sérül könnyen. Egyszerű megjelenés, de praktikum jellemzi. Nem lehet rá panasz. 



Illat, állag: Az állaga nem olyan, mint ikonikus társának. Az ABH sokkal krémesebb, sokkal lágyabb. A freedom szemöldökzseléje masszívabb, tömörebb, nem merül úgy el benne az ecset feje, hanem "megállítja" azt.
Az állagbeli különbség ellenére ez a krémet sem nehéz felvinni és oszlatni, sőt rétegezni, építgetni is lehet, bár mivel erősen pigmentált krémről beszélünk, erre nincs igazán szükség.
Illata nincs vagy legalábbis nem tűnt fel. :D



Szín: Én a Blonde helyett ezúttal a Soft Brown nevű árnyalatot választottam, ami egy kicsit ijesztőnek tűnt a tégelyben, de az alábbi képeken láthatjátok, hogy vékony rétegben, sőt több rétegben sem túlzottan sötét. Meleg tónusú, enyhén sárgás/vöröses beütésű. Szőkéknek, világos barnáknak, sőt akár vörös hajúak számára is ideális lehet. 11 színben kapható egyébként.



Használat: A végeredmény lehet natúrabb, visszafogottabb és erőteljesebb, karakteresebb is, attól függ, hogy mennyi festéket viszünk fel illetve hogy hány rétegben. Egyikhez sem kell azonban sokat felvinni egyszerre, így egy ilyen tégely, mint ez, nagyon sokáig elég.
Egyenletesen fed, nem tart sokáig a művelet és a végeredmény tapintásra és látványra is természetes.
Ha pl. végigsimítok napközben a szemöldökömön, abszolút nem érzem, hogy lenne rajta valami, a szálak nem keményednek meg.



Tartósság: Nagyon tartós! Egy icipicit a nap végére megfakul - tényleg csak egy picit! - de még este 10-kor sem lehet rá panaszkodni! Bírja a vizet, az izzadást, nem kenődik, nem tűnik el a vége felé sem, úgyhogy egész napra rendben tudhatod a szemöldököd ezzel a szemöldökzselével is. :)

Ár, beszerezhetőség: Ami az árát illeti, 1980 Ft a notinon, ezért a pénzért pedig 2.5 gramm festéket kapunk. Ezzel szemben az ABH dipbrow pomade kb. 6000-7000 Ft-ba kerül, és bár 1,5 grammal többet kapunk belőle (az ABH 4 grammos), így is sokkal drágább az ABH, mint a freedom.
Ja, és a dipbrow pomade csak külföldről, Amerikából vagy Angliából rendelhető! 

Összességében: A Freedom szemöldökzseléjét nem érzem rosszabb választásnak, mint az ABH dipbrow pomade-jét. Kicsit másképp kell vele bánni, de azt leszámítva, hogy kicsit más az állaguk, nincs szignifikáns különbség a kettő között.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...