2011. március 25., péntek

Sminktárolás 5. rész

Már napok óta mázsás súlyként nehezedett a vállamra annak a terhe, hogy adós maradtam a sminktárolós sorozat utolsó részével, de ennek most vége. Íme, az utolsó darab, ebben a fiókos tárolóban tartom a sminkcuccaim kb. 80 %-át. Valószínűleg ez a kis "miniszekrény" nem ismeretlen számotokra, tudom, hogy többeknek van ehhez hasonló, mégis írok róla, mert így érzem teljesnek a sorozatot.


A tároló műanyagból készült, 3 egyenlő nagyságú fiókja van és az alján kis tapadókorongok biztosítják, hogy ne csúszkáljon el a szekrényedről.
A képek kedvéért teljesen kipakoltam, de azért visszatettem bele néhány cuccot, hogy lássátok kb. mekkora. (Ami biztos, hogy nagyobb, mint a Kik-ben kapható ehhez hasonló tároló.)
A fiókok teljesen kivehetők a szekrénykéből, de azért van ilyen akadó benne, hogy ne legyen olyan egyszerű véletlenül kirántani őket a helyükből.


Több színben kapható. Nekem két "fehér" (nem igazán fehér, de nem is teljesen átlátszó) van, de kapható kékben, pirosban és zöldben is. (A fiókok egyébként minden színnél átlátszóak és rögzített szürke fogójuk van, csak a borítás színes.)
Ez a legkisebb fajta a tároló ebből a termékcsaládból, van olyan, ami kb. 5x ekkora és olyan is, ahol az alsó fiók dupla méretű, úgyhogy lehet válogatni.:)

Én eddig csak a Kikában találkoztam ezzel a típussal, máshol (IKEA, Kik) én még nem láttam ilyet. Az árára sajnos már nem emlékszem, de az tuti, hogy 1500 Ft-nál több, de 3000 Ft-nál kevesebb. :) Nekem 1890 Ft rémlik, de nem biztos.

Talán nem a legszebb és legjobb megoldás, de kétségkívül praktikus. :)

Remélem tetszett a poszt, jó éjszakát csajok! :)


2 megjegyzés:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...