2011. április 20., szerda

e.l.f. akció!

Érdemes körülnézni az e.l.f. honlapján mostanság!
Ha ugyanis holnap délig leadsz egy minimum 10 fontos megrendelést, akkor ajándékba kapsz egy 32 részes szemhéjpúder palettát! (Maga a paletta egyébként 9 fontba kerülne.)
Fontos, a szállítási költség nem számít bele a 10 fontba! A kód: FB32EU

Az akción felbuzdulva arra gondoltam, írok egy elf-es mini posztot, azokról a termékekről, amiket és kipróbáltam, amik beváltak és amiket igazán szeretek. :)
Ha szívesen rendelnél, de nem tudod mit érdemes, akkor  most figyelj. :)

Mineral szemhéjpúder alapozó: 
Láttátok róla a tesztet, nagyon jó kis termék, bár én inkább csak pigmentek alá ajánlom, mert a préselt, nem annyira erősen pigmentált szemhéjpúdereket nem élénkíti túlzottan. 


Mineral szemhéjpúder: 
 
Szintén láttatok róla tesztet: nagyon jó minőségű, gyönyörű színekben kapható, a tartósságára és a pigmentáltságára sem lehet panasz. :)
A színek választásánál azonban vigyázz! Érdemes egy-egy színnek utánanézni a MakeupAlley-n vagy a neten, mert vannak matt és glitteres darabok is köztük, amit nem mindenki csíp! 


Studio Blush: 
 
Róla még nem láttatok tesztet, de ami késik, nem múlik. :) A lényeg, hogy őket is csak ajánlani tudom, kellően pigmentáltak, elég tartósak és szépséges színekben kaphatóak.
Szintén vigyázni kell a színekkel! Nekem a Candid Coral és a Mellow Mauve van meg, ők kifogástalanok, de vannak olyan színek is, amikben nagy darab csillámok is vannak, ami rizikós terep pirosítók esetén. Szóval csak ügyesen!  


Műszempillák:
Róla sem láttatok tesztet, főként azért, mert összesen 1x rendeltem 1 pár pillát, amit viszonylag hamar feltettem, még azelőtt, hogy lefényképezhettem volna. :) Mindenesetre, meg voltam vele elégedve!

Egy biztos, ezekben a termékekben biztosan nem fogtok csalódni, én szívből ajánlom mindet. :)

Mára ennyi csajok, legyen szép napotok!

3 megjegyzés:

  1. Szemhéjalapozóm nekem is van és mineral szemhéjpúderem is - galmouros, nagyon szép szín és van egy kékes-szürke is...nem az az árnyalat, amit szerettem volna...sokat nem használtam..

    VálaszTörlés
  2. A glamorous-t én is néztem! Inkább rózsaszín, vagy inkább lila?

    VálaszTörlés
  3. Én akárhányszor próbáltam még rendelni interneten ELF terméket akciósan, mindig megszívtam és sosem kaptam kedvezményt a kedvezmény ellenére :-) De a Sleek-kel is ugyan így jártam. Utóbbinak nagyon örülök, hogy lesz a Makeup Plázában és így már itthon is megvásárolható lesz.

    VálaszTörlés

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...