2011. április 1., péntek

Sigma Make me classy ecsetszett videóval :)

Ma végre volt alkalmam elkészíteni a videót az új Sigma ecsetkészletemről. :)
Mivel ez életem első videója, még nem tökéletes, kérlek tekintsetek el a dundi ujjaimtól (bár ez a későbbiekben sem fog javulni:)), az aprócska körmeimtől, a szóismétlésektől és a nyelvbotlásoktól. :)

Nem voltak éppen ideálisak a körülmények a videózáshoz, de csak most volt időm, nyugalmam, lehetőségem megcsinálni a vidit, remélem azért tetszik és a lényeget látjátok. :) 

A videó...

és a képek:
(Ha képekre kattintotok, nagyobb méretben is megnézhetitek a fotókat.)Az biztos, hogy a jövőben csak nagyon ritkán fogok videókat csinálni és sminkes videó valószínűleg még jó ideig nem lesz, mert ott már nagyon számít a gép minősége, és mivel nem vagyok megelégedve a fényképezőgépem teljesítményével e téren, ezért amíg nem ruházok be egy új kütyüre, addig sajnos várnotok kell a sminkes videókra.

Mára ennyi, remélem tetszett a poszt, további szép napot csajok! :)

11 megjegyzés:

 1. Kellemes a hangod :D Belebújhattál volna a képbe!
  Nekem akkor elvileg még 6 napom van hátra?! Elvileg olyan 6-án érkezik nekem :) Alig várom! Nálam is lesz video, de ezekután mit mondanék el? :D

  VálaszTörlés
 2. Reméljük, hogy neked is hamar megérkezik! :) Amúgy meg nyugodtan csináld meg a videót, egyrészt mert biztosan kihagytam valamit, másrészt mert a tiéd úgyis más színű, úgyhogy érdemes lesz csekkolni a te szettedet is! :D

  VálaszTörlés
 3. de jó :) nálam amúgy össze vissza vannak az ecsetek, mikor melyiket hova rakom, nincs ilyen csoport, hogy arcra, szemre :)

  VálaszTörlés
 4. Az ecsetszett helyett valami egész mást olvastam elsőre, de hát késő van. :) Jó lett a videó, nincs vele semmi baj.

  VálaszTörlés
 5. nagyon jó ez a tok. kár, hogy akkor még nem volt, mikor én rendeltem a készletem. de h ezek az ecsetek milyen jók. mikor először használtam őket, egyből arra gondoltam, hogy hogy élhettem eddig nélkülük??:D és h csoda h nem sikerültek sosem úgy a sminkek, ahogy én elképzeltem őket??:D a tavalyi év egyik legjobb vétele volt.:) imádom!

  VálaszTörlés
 6. Castia: Látom, te is éjjeli bagoly vagy! :)

  sofix: Én is verem a fejem a falba, hogy amikor először láttam Tiffanynál egy Youtube vidit a Sigmáról (kb. 2 éve), miért nem vettem meg őket már akkor!?
  Ezek az ecsetek annyira jók, hogy úgy látom, muszáj lesz megrendelni a többi készletet és ecsetet is. :D

  VálaszTörlés
 7. De aranyos vagy, én is nagyon szeretem nézegetni az új cuccaimat. :) Kellemes a hangod, és minden vágyam egy ilyesmi ecsetkészlet, csak azt nem tudom, mikor lesz pénzem megrendelni, de addig csorgatom itt a nyálam. :D

  VálaszTörlés
 8. szia!
  nagyon szép a készlet és jo ötlet ez a pohárnak is használható verzió :)
  amúgy csatlakozom, nagyon kellemes a hangod, és szépen összefüggően tudsz beszélni szóval szerintem csinálj videokat ha van hozzá kedved :) én szívesen nézném
  üdv

  VálaszTörlés
 9. Örülök, hogy tetszik. :) Nagyon izgultam, hogy mit fogtok szólni hozzá(m). :)

  VálaszTörlés
 10. mennyit fizettél mindennel együtt összvissz? :)

  VálaszTörlés
 11. A Sigma honlapján megnézheted az árát:
  http://www.sigmabeauty.com/Sigma_12_Brush_kit_Make_Me_Classy_Black_p/ckc01.htm&Click=62809
  Ebből vonj le 10%-ot a kedvezményes kupon miatt és adj hozzá 14 $-t, ami a szállítási költség. (1 dollár kb. 200 Ft):)

  VálaszTörlés

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...