2011. augusztus 5., péntek

Ahonnan érdemes NYX-et rendelni...

Ha mást nem is, azt már biztosan tudjátok rólam, hogy óriási NYX rajongó vagyok, ha tehetném, minden hónapban vennék valamit tőlük (is). :)
Valószínűleg azt is mindenki tudja, hogy a NYX lelőhelyek többek közt a Müller drogériák bizonyos üzletei, a Cherry Culture és persze az eBay.  (Sajnos a hivatalos oldalról kicsiny Hazánkba nem szállítanak.)

Én ezek közül az eBay-t preferálom.
A Müllerben kicsi a választék, magasabb az ár, mint külföldön, és messze is van tőlem olyan Müller, ahol van NYX pult.  Szóval ő kiesett. :P
A CC már jobb választás, innen is rendeltem már NYX-et, és bár minden rendben lezajlott, mégis az esetek 90%-ában az eBay-ről rendelek. Miért?
Mert szállítási költséggel együtt is ez a legolcsóbb, előbb ideér a csomag, mint a CC-től és mert ha jó embertől rendelsz, nem kell aggódnod semmi miatt, a csomagod épségben megérkezik és a tranzakció is szépen, rendben lezajlik.

Nem mindegy tehát, hogy kitől vásárolsz! Az a lány, akitől én évek óta, folyamatosan és a legnagyobb megelégedettséggel rendelek nem más, mint joy017. 

Katt a képre, és nézd meg nála a kínálatot!

 Őt maximálisan ajánlom mindenkinek, mert:
- még sosem érkezett sérülten se a termék, se a csomag,
- a fizetéstől számítva 24 órán belül postázza a csomagot, ami pontosan 6 nap alatt mindig meg is érkezik,
- 30$-os rendelés felett (amit igazán könnyen el lehet érni) ajándék NYX terméket küld - én már kaptam szájkontúrceruzát, szájfényt, körömlakkot és csillámtust is ajándékba,
- soha semmilyen anyagi vagy más természetű problémám nem volt vele, sőt néha vissza is utalt valamennyit a kifizetett összegből, engedmény gyanánt
- szinte minden NYX terméket forgalmaz, az újabbak is viszonylag hamar megjelennek a kínálatában és szinte mindig minden szín elérhető nála

Tényleg nagyon gyors és abszolút megbízható. Nála olcsóbb eladót ugyan találsz, de jobbat nem! 
(Egyszer-kétszer előfordult, hogy mástól kellett rendelnem, de ott mindig volt valami kis probléma, vagy sérült volt az áru, vagy később ért ide, mint szokott.) Én abszolút ajánlom nektek, rendeljetek tőle bátran!

Fontos! Ezért a bejegyzésért nem kapok joy017-től semmilyen jutalékot, ajándékot vagy kedvezményt. Pusztán azért született meg ez a poszt, hogy segítsek nektek az eladó kiválasztásában és hogy tovább adjam nektek a tapasztalataimat vele kapcsolatban.

Remélem hasznosnak találtátok a posztot, most ennyi csajok, legyetek jók!! :)

UI: Ti honnan szerzitek be a NYX cuccokat?

20 megjegyzés:

  1. Én is Joytól!!! :-) Külön szeretem. hogy lehet nála több színt együtt kedvezményesen rendelni pl. 6 rúzs azt hiszem olyan 16 dollár körül lehet venni, szállítási költséggel együtt.

    VálaszTörlés
  2. www.beutyjoint.com
    Már 3x rendeltem innen, olcsóbb szerintem, mint Joy, és olcsóbb a szállítás is! Nekem 1 és 2 hét között volt a szállítási idő.
    Vera

    VálaszTörlés
  3. na.. www.beautyjoint.com
    Kimaradt egy a :D

    VálaszTörlés
  4. Aaa, de nem szeretlek most... :D

    VálaszTörlés
  5. Én még nem rendeltem NYX-et, csak tervezgetem és Cherry Culture-ön folyton újítok a wishlist-emen. :D De most elgondolkodtam, lehet érdemes lenne ezt a leányzót kipróbálnom. Bár most pénztárcastop van, szóval csak mérlegelek.

    VálaszTörlés
  6. Nemsokára tervezem NYX cuccok beszerzését, lehet hogy innen fogok rendelni, köszi a tippet. :) "Csak" 2 pirosítót és pár rúzst szeretnék.

    VálaszTörlés
  7. Én is rendeltem már tőle, és ha jól emlékszem a 3 jumbo ceruzám mellé kaptam egy szemceruzát, valami akció volt akkor azt hiszem.

    VálaszTörlés
  8. Én a CC-n és a Müllerben vettem eddig NYX-eket. Valahogy az ebay eszembe sem jutott, nem is értem, miért. :) Köszi a hasznos tippet! :)

    VálaszTörlés
  9. nagyon hasznos volt. eddig egyszer rendeltem cc-ről, és elég sz*rul jártunk....:S

    VálaszTörlés
  10. Az angol weboldalukról lehet rendelni, szállítanak ide is.
    http://www.nyxcosmetics.co.uk/
    Mondjuk drágább, mert fontban vannak megadva az árak, plusz VAT, és nem adnak ajándékot is, viszont ez a legautentikusabb hely, ahol beszerezhető a NYX.

    VálaszTörlés
  11. Hű, köszi a tippet! Eddig is nem is tudtam, hogy van másik hivatalos honlapjuk is! :O

    VálaszTörlés
  12. Szia,
    Ha több dolgot rendelsz tőle akkor egybevonja a postaköltséget vagy annyiszor kifizetteti ahány félét rendelsz? :)

    VálaszTörlés
  13. Jó, hogy kérded, ezt el is felejtettem megemlíteni a posztban: Összevonja a postaköltséget természetesen!

    VálaszTörlés
  14. Sziasztok!

    Ez nekem bonyolult, hogy kell rendelni! Nem tudok angolul sem! Segítsetek!!! :)

    VálaszTörlés
  15. Én rendeltem tőle,és külön külön kikellett fizetni a postaköltséget mindkét termékre...

    VálaszTörlés
  16. Honnan tudod, hogy eredeti termékeket árul? Mert megnéztem az értékelését és többen írták, hogy hamisítványok. Most azt honnan lehet tudni?

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Egyrészt mert már 1000x rendeltem tőle és mindig eredeti termékeket kaptam (a Müllerben régen még kapható volt NYX és összehasonlítottam a kapott dolgokat a boltiakkal), másrészt mert több, mint 12000 pozitív feedback-je van csak ebben az évben, és csak egyetlen egy negatív, miszerint nem eredeti terméket kapott a vevő. Őszintén szólva szerintem az az egy tévedett. Inkább a másik 12000 embernek hiszek, illetve a saját tapasztalataim alapján merem állítani, hogy eredeti termékeket árul. :)

      Törlés
  17. És ezek eredeti NYX termékek?:)

    VálaszTörlés

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...