2011. augusztus 28., vasárnap

Still Glamorus Cosmetics

Sokatoknak ismerős lehet ez a név és ez a márka, pontosabban azoknak, akik előszeretettel követik az amerikai youtubereket vagy akik nap mint nap böngészik a portál sminkes videóit.

Ez a márka az egyik amerikai youtuber saját márkája, nevezeten Kasey-é, azaz Still Glamorous-é.
Én nagyon szeretem Kasey videóit, szerintem nagyon ügyes, gyönyörű sminkeket csinál, ráadásul ő maga is csodaszép. (Egyébként feleség, két tündéri gyerek anyukája - most várja a 3. csöppséget és remekül énekel.:) Talán nem annyira ismert és közkedvelt, mint mondjuk Marlena, de én nagyon-nagyon csípem őt is, gyakran viselem a sminkjeinek pontos mását is. :)

 Belinkelek néhány videót a kedvenceim közül:






A Still Glamorous Cosmetics-nek ő a tulajdonosa és vezetője, a saját neve alatt forgalmaz pirosítókat, szemhéjpúdereket, pigmenteket, különböző bázisokat és alapozókat, rúzsokat...tulajdonképpen mindent, ami egy full sminkhez kell.  A céget nem olyan rég indította, de folyamatosan bővíti a kínálatot, mind a színek, mint a termékek terén.

Nézz körül a webshopban:  http://stillglamorus.com/

A saját termékeit szívesen és gyakran használja a videóiban, ami szerintem szuper dolog, egyrészt mert így ha megtetszik egy szín vagy termék a videójában, akkor azt akár azonnal meg is rendelheted magadnak tőle, nem kell kutakodnod a számtalan másik márka között, hogy hasonlót kapj.
Ráadásul a  webshopjában a színminták...hogy is fogalmazzak...elég használhatatlanok, de sokat segít, ha megnézel egy-két videót, amiben Kasey az adott árnyalatot használja, úgy már elég könnyű kiválasztani a megfelelő árnyalatot.

Itt a barátnőjét, Renee-t sminkeli, és itt is egy csomó SGC-et használ:



Az árak kicsit magasak, szerintem legalábbis lehetnének olcsóbbak is, pláne, hogy ez még egy szinte ismeretlen, kicsi márka, elég kezdetleges csomagolással, de igazából a cuccok abszolút megérik az árukat, eddigi tapasztalataim alapján ezt bátran kijelenthetem. :)

Én 2 pirosítót és 1 pigmentet rendeltem tőle, hamarosan jönnek a tesztek majd róluk. Előljáróban annyit, hogy nem most rendeltem tőle utoljára. :)
 
Ti is ismeritek/ismertétek Kasey-t? Szeretitek a videóit?

3 megjegyzés:

  1. Így kell ugyan azokat a termékeket eladni, amit más cégek is árulnak más csomagolásban ;-) Csak épp ő kihasználja a szépségét is és saját köntösbe helyezi. Meghát volt pénze elindítani. Új csomagolás és kiválogatta csak azokat a színeket, termékeket, melyek most keresettebbek. Nekem olyan Stila-érzésem van, de persze a csomagolás jóval egyszerűbb. Valószínű jóval szebb csomagolást képzelt el, de akkor drágább lenne a termék. És már így is ugyan annyiba kerül, vagy többe, mint a jelenleg piacon lévő híresebb márkák. De ha olcsóbban adná, akkor nem lenne hiteles és az életbe nem tudna feljebb törni. Lásd. NYX, ki venné meg, ha ugyan annyiért adná, mint a MUFE vagy a NARS? Akkor inkább mindenki az utóbbi kettőt venné.

    VálaszTörlés
  2. Őt még nem ismertem, de nagyon ügyes és tehetséges. Picit tényleg drága, de ha jó, akkor nem vészes. Én kíváncsian várom a tesztjeidet.:)(Andi)

    VálaszTörlés
  3. Húú őt én se ismertem eddig, de tuti megnézem pár videóját, mert nagyon kíváncsivá tettél :)

    VálaszTörlés

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...