2011. augusztus 9., kedd

TAG

Citromhabnál találtam ezt a tag-et, nagyon megtetszett, ezért úgy döntöttem, kitöltöm. :) Íme:

1. Milyen regényt olvasol most / olvastál utoljára? Tetszett?
Munka, blogolás és a többi mellett nem nagyon van időm olvasni, de mindenképpen szeretném az olvasást visszacsempészni a mindennapokba. Legutoljára egy könnyű kis 100 oldalas Harlequin regény akadt a kezembe, de annyira elcsépelt volt a sztori, hogy 20 oldal után le is tettem. 

2. Melyik a legtávolabbi hely, ahol jártál?
Lengyelország, Auswitz. Nem mondanám távolinak, inkább emlékezetesnek, megdöbbentőnek, felejthetetlennek, izgalmasnak és érdekesnek, már ha lehet egy múzeummá alakított koncentrációs tábort ezekkel a szavakkal jellemezni. 

3. Sorolj fel 3 olyan helyet, ahova el szeretnél jutni!
Egyiptom - Régóta dédelgetett vágyam, hogy egyszer elutazzak oda.
Franciaország - Szívesen megnézném az Eiffel tornyot...
és bármelyik környező ország, ahol van Sephora! :)

4. Van kedvenc sorozatod?
Rengeteg sorozatot szeretek, sokáig nagy kedvenc volt a Szökés, a Grace klinika, a Gyilkos elmék, és a CSI Miami is, de mostanában nem telik el úgy nap, hogy ne néznék meg egy részt az Agymenők valamelyik évadából. Garantált a nevetés. :D

5. Mi a legbonyolultabb étel, amit el tudsz készíteni?
Eddig bármihez fogtam, minden sikerült, szerintem egyszerűen nincs bonyolult étel. Kellő gyakorlással és egy kis érzékkel, szerintem bárki bármit el tud készíteni. 

6. Hogyan szoktál aludni?
Oldalra fordulok, az takarót a lábaimmal vagy teljesen átölelem, vagy csak egyik lábamat kiteszem fölé, a másikat bennhagyom, a csücskét pedig a fejem alá gyűröm. :)

7. Láttad 1999. augusztus 11-én a napfogyatkozást?
Igen. :) Mivel pont augusztus 11-én van a szülinapom, így különösen örültem, hogy ezen a napon van a napfogyatkozás is, anno ezt egyfajta szülinapi ajándéknak tekintettem. :)

8. Mi a véleményed az atomenergiáról?
Semmi különös, örülök, hogy van, mert szeretem, hogy van áram és világítás a lakásban.

9. Sportolsz / sportoltál valamit?
Majd egy évtizedig táncoltam, de néhány éve abbahagytam, azóta csak alkalomszerűen mozgok sajnos.

10. Játszol / játszottál valamilyen hangszeren?
Mostanában egyre többször eszembe jut, hogy meg kellene tanulnom legalább egy hangszeren játszani. Így utólag visszagondolva már bánom, hogy kisebb koromban nem tanultam meg pl. zongorázni, vagy szaxofonozni.

11. Hány embernek tudod fejből a telefonszámát?
3-ét. :)

12. Mi az, amit soha nem ennél meg?
Sok ilyen van, pl. a csigát, a polipot, a tenger gyümölcseit, a nyers vagy akár főtt belsőségeket, bogarakat, a kaviárt, ilyesmiket.

13. Ha nyernél 50 millió Ft-ot, mihez kezdenél vele?
Valószínűleg vennék egy nem túl nagy, de azért kényelmes, szép lakást vagy egy kis házat, apró kerttel. Kifizetném a család adósságait, talán vennék egy új autót, biztosan elköltenék egy szép összeget sminkre, ruhákra és cipőkre, kimennék külföldre a legjobb barátnőmmel 1 hétre nyaralni, a maradékot pedig befektetném, hogy később se legyen gond.

14. Hány gyereket szeretnél?

Egyet vagy kettőt. Beérném eggyel is, de akkor megfosztanám a gyermekemet attól, hogy testvére lehessen (amire én mindig is vágytam), és ezt nem akarom elvenni tőle.

15. Gondolkoztál már rajta, hogy mi legyen a nevük?
Lévén, hogy nem tudom az leendő apa vezetéknevét, nem sok értelme van ezen gondolkodni, mivel mindenképpen szeretném, ha szépen összecsengne a vezeték és a keresztnév, de azért vannak nevek amik tetszenek! A lánynevek közül a Kamilla és az Anna, a fiúnevek közül pl. a Dávid. 

16. Mi volt a jeled az óvodában?
Gyöngysor.

17. Dohányol? Ha nem, rágyújtottál valaha?
Nem dohányzom, és soha nem is gyújtottam rá. Sosem vonzott ez az egész, bár az illatát egy-két esetben kifejezetten kellemesnek találom. 

18. Mikor voltál először részeg?
Szerintem még sosem voltam igazán részeg. Persze előfordult már, hogy a fejembe szállt a pia, de olyankor vagy nagyon álmos leszek és elalszom, vagy még jobb kedvem lesz és még többet nevetgélek és dumálok, mint általában. Bár utóbbi a ritkább.


Ha tetszik a tag kedves bloggeriánk, nyugodtan töltsétek ki ti is, kíváncsi vagyok a válaszaitokra! :D

Mára ennyi csajok, legyetek jók! :)

6 megjegyzés:

  1. Prágában van Sephora, az nincs messze. Én már vettem ott cuccokat, meglepően nagy a választék. Igaz, akkora nincs, mint az amerikai üzletekben. Van viszont Urban Decay. :)

    VálaszTörlés
  2. Nah, akkor Prága esélyes! :)

    VálaszTörlés
  3. Én olasz és romániai Sephora-ban voltam eddig .Az olasz nagyon nagy volt emeletes egyszerűen mindent lehetett kapni ez 2 éve volt. Romániában több Sephora-ban voltam ( 22 üzlet van összesen) a legközelebb Aradon van 2 üzletük ott ami extra a Too Faced meg talán a Benefit is van de a legnagyobb Bukarestben van ott lenyűgöző a választék.
    Jaj hát Párizsban is voltam Shepora-ba ott rengeteg van és mind hatalmas ,annyi eladó van egy üzletben ,hogy itthon vásárló nincs a parfümériákban. Sajnos mostanában nem vezet utam egyik felé sem :(

    VálaszTörlés
  4. "és bármelyik környező ország, ahol van Sephora! :)" ilyet nem is mondana senki csak egy sminkőrült:PP szimpatikus vagy a válaszok alapján például : 12,13,14,17,18...

    VálaszTörlés
  5. Lengyelország, Auswitz. Én is voltam, még általánosban, de örökre maradandó élmény. Úgy terveztük, hogy Birkenaut is megnézzük aznap, de Auswitz annyira sok volt, hogy leszavaztuk inkább.

    VálaszTörlés
  6. Igen, mi is kihagytuk Birkenaut, egyrészt mert nekünk is elment a nap, másrészt mert azt mondták ott nincs semmivel se több mint Auswitz-ban, csak "bungallók".

    VálaszTörlés

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...