2011. augusztus 17., szerda

Teszt: Sleek Oh so special és Sleek Storm paletta

Sleek...ez a márka egyre inkább kezd a kedvencemmé válni. Nem csoda, mivel a magas minőség kedvező árral párosul, ami nálam mindig is nyerő kombináció volt. Úgy érzem a NYX után a Sleek is érdemes arra, hogy egy életre elkötelezzem magam mellette. :)
Egyelőre két palettával rendelkezem, a Storm-mal és az Oh so special-lel. Lássuk, mit tudnak: :)

A csomagolás mindkét esetben ugyanolyan: kisméretű, megfelelően lapos és masszív matt fekete paletta, a tetején fényes fekete "Sleek makeup" felirat. Jól záródik, kellően nehéz, nem gyűjti az ujjlenyomatokat sem.  Letisztult, igényes, mutatós. Imádom! :)

Pluszpont jár a nagyméretű tükörért, és az applikátor minőségéért. Ahhoz képest, hogy nem szeretem annyira az applikátorokat, és hogy a palettákban találhatók általában használhatatlanok, ezek az applikátorok egészen jól használhatók. Utazásnál vagy "vészhelyzet" esetén életmentők lehetnek.
Felül Strom, alul Oh so special

A szemhéjpúderek kb. 5 Ft-os méretűek, négyzetrácsos mintázatú a felületük.
Mindkét palettában találunk matt és csillogó színeket is, sőt az Oh so special-ben még egy irizáló árnyalat is helyet kapott. (A Stormban matt a fekete, a barna, és a bőrszín, a többi metálosan csillog. Az Oh so special-ben matt a vaníliaszín, az élénk rózsaszín, a világos rózsaszín, a bőrszín, a barna, a sötétlila és a fekete, a többi itt is metálos.) 
Storm: 

Oh so special:

A színek egytől egyig szépen pigmentáltak, nem porzik egyik sem. A szemhéjpúderek állaga az egyes finish-eknek megfelelően változik, a metálos színeké nem száraz, inkább olyan érdekes, félig krémes-félig púderes, kicsit a Moda szemhéjpúdereinek textúrájára emlékeztetnek. A matt színek keményebbek és szárazabbak, de ugyanolyan könnyen és szépen eldolgozhatók, mint a csillogóak.   

A két palettát a MUP-ból rendeltem, ha jól emlékszem akciósan, 2100 Ft-ért darabját.
Egy paletta egyébként kb. 13 g szemhéjpúdert tartalmaz.

Ezek a paletták szerintem egyszerűen csodásak, minden sminkelni szerető csajszinak kellene néhány ilyen tünemény. :) Az osztályzat egyértelmű: 5/5
 
Most ennyi csajok, jók legyetek, sziasztok! :)

UI: Nektek melyik szín tetszik a legjobban? 

14 megjegyzés:

  1. Már jó ideje szemezgetek a Sleek palettákkal, az Oh so special annyira nem az én világom, de a Storm sötétebb színei.... áh.
    Egyre közelebb állok hozzá, hogy beszerezzek egyet.:)

    VálaszTörlés
  2. Nekem az Original paletta van meg, és a csillogó barnánál én is tapasztaltam a krémes állagot. Ennek ellenére nagyon tartós, és a ráncokban sem ül meg :D
    Húú nekem most a mattok tetszenek nagyon, különösen a bőrszín és a rózsaszín.
    Ennyi pénzért, mindenképp megéri!

    VálaszTörlés
  3. Azt hittem hogy az Oh so Special bántóan rózsaszín lesz, de ehhez képest tök kis hordható színei vannak. Jó hogy ez állandó lesz:-)

    VálaszTörlés
  4. A Storm szerintem olyan egy lány kozmetikai tárában, mint egy kis fekete a gardróbban, egyszerűen ALAPDARAB. ! imádom:-)
    A special is hihetetlenül szép !

    VálaszTörlés
  5. Jajj az Oh so specialba beleszerettem... Nagyon imádom a tesztjeid meg a blogod is! :)

    VálaszTörlés
  6. Nekem a Storm jobban tetszik. Hihetetlen szép színek vannak benne. Szeptemberben tervezek egy rendelést és akkor több mindent beszerzek végre.:) Ja és hálleluja komolyan! Először látok normális swatchokat. Köszi.:)
    (Andi)

    VálaszTörlés
  7. Mindkettőt elfogadnám, az az igazság:)

    Katie, kaptál tőlem egy díjat, kukk be a blogomba:)

    VálaszTörlés
  8. Ezek a színek, úristen milyen szépek. Azt hiszem be kellene nekem is szereznem ezt a palettát. :)

    VálaszTörlés
  9. Nekem még csak a Storm van meg (Atyám, mennyit agyaltam, mielőtt megrendeltem!), és imádom! Kedvenceim a sötétkék és a sötétzöld, azok valami eszméletlenül szépek, a fényes mályvát pedig hétköznapokon szeretem. Sajnos azonban leejtettem, és persze, hogy az utóbbi tört össze azonnal:( A sötétkék pedig az utazást nem bírta ki, ott is hagytam a nyaralónkban, így legalább nem kell többé palettát vinnem magammal, ha megyek, és nem is sérül tovább. Mindenképp rendelek majd egy újat itthonra is, mert nagyon megszerettem és hiányzik. Ja, és a sötétbarna meg a világos testszínű nagyon jó szemöldökre is. Amit én egy kicsit hiányolok a Sleek paletták közül, az egy jól kihasználható natúr paletta matt és selyemfényű színekkel, a hétköznapokra.
    Köszi a tesztet Katie! Szeretem a blogod, csak így tovább!

    VálaszTörlés
  10. Nekem a bad girl, a storm, az original, a sunset és az oh so special a kedvenceim - már a paletták közül, mert azért sok jó terméke van még. Valószínű az új Au Natural lesz az új kedvencem, gondolom a M.U.P-tól is meg lehet majd venni. Már várom nagyon.

    VálaszTörlés
  11. Az én kedvenceim paletták sorrendben a köv.: Storm, 88 CS paletta, Bad Girl, Au, Oh So, Original, Sunset.

    VálaszTörlés

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...