2011. augusztus 25., csütörtök

Tesztek: essence my skin

Az essence my skin termékcsalád darabjait a bloggerina találkozón zsákmányoltam, és bár először nem ezt a csomagot szerettem, volna, nem bántam meg, hogy végül ők jutottak nekem, sőt! A mattító arckrémről már olvashattátok a tesztet, most következzen a 24 órás intenzív ápoló krém, az arctisztító gél és a mélyhidratáló papírmaszk.

essence my skin arctiszító zselé lime-mal és uborkával, minden bőrtípusra

A csomagolás színes, nekem tetszik, friss, üde hatást kelt. 150 ml.
A zselé zöldes színű, de alapvetően átlátszó, az illata nem kifejezetten kellemes, de nem is elviselhetetlen, olyan uborkaszerű, nekem nincs vele problémám. Az állaga nagyon kellemes, nagyon lágy, jó vele dolgozni.

A címke szerint eltávolítja a sminket és mélyen tisztítja a bőrt, anélkül, hogy kiszárítaná a bőrt. Ezt meg tudom erősíteni, a bőröm utána tisztának, frissnek és egészségesnek tűnt, és tényleg nem volt száraz, csak puha és selymes. Én semmi rosszat nem tudok rá mondani, ráadásul jó pont, hogy szappanmentes és bőrgyógyászatilag tesztelt termékről van szó.

Én abszolút meg vagyok vele elégedve, egy tini, illetve egy fiatal lány számára tökéletesen megfelel. 5/5

essence my skin 24 órás intenzív arckrém bambusszal és gránátalmával, száraz vagy normál bőrre  

A csomagolás: Matt áttetsző – fehér műanyag tégely, 50 ml.
A krém színe világos barackszínű, az illata finom, az állaga remek, kellően krémes, nem folyós, könnyen eldolgozható, szeretem. :)


Bár nekem vegyes bőröm van, tehát nem kifejezetten nekem való ez a krém, mégis jól működik. Már egy ideje használom, és igencsak megszerettem, elég gyorsan beszívódik, és nem hagy zsíros vagy ragadós érzetet. Miután beszívódott nem csillogott a bőröm, nagyon selymessé és puha tapintásúvá vált.

Szerencsére olajmentes, és azt hiszem a száraz bőrűek sminkalapként is használhatják. (Bár utóbbit én nem igazán tudtam tesztelni a bőrtípusom miatt.)

Én esténként használom, nappalra a mattító változatot teszem fel, de este, ha lemosom a sminket, utána ezt veszem elő. Nekem bevált. 5/5

essence my skin mélyhidratáló arcmaszk uborkával, minden bőrtípusra

Ez az egyik legérdekesebb termék az összes my skin termék közül. Még sosem használtam korábban ehhez hasonló maszkot, ezért nagyon kíváncsi voltam rá.  
Sajnos nem csináltam képet a maszkról, vagy a tesztelés műveletéről, de így leegalább majd ti magatok fedezhetitek majd fel. :)
A csomagban 1 db papírmaszkot találunk, ami bőségesen át van itatva valamilyen hidratálókrémmel. Ami furcsa volt számomra, hogy a papír nem egyszerűen csak nedves volt a krémtől, egyenesen tocsogott benne, ami bajnak nem baj, bár elég érdekes. :)
Az illata egyébként ugyanolyan, mint az uborkás arctisztítónak, és szintén bőrgyógyászatilag tesztelt.

(A maszkot arctisztítás felhelyezni és rá kell simogatni a bőrre, hogy a papír elterüljön az arcon, és hagyni kell hatni kb.10-15 percig.)
A maszk mérete elég nagy, nekem okozott némi problémát az, hogy rendesen kifeszítsem és rásimítsam az arcomra, össze-vissza gyűrtem, de lehet hogy többszöri használat után már ez nem okozna gondot + nem is ez a lényeg. A látvány egyébként elég múmiaszerű, ne a pasid előtt tedd fel, mert nem túl csábító. :P

15 perc alatt nem száradt rá a maszk az arcomra, és maga a papír sem száradt ki, a hatóidő letelte után is bőven nedves maradt. Miután leszedtem, a maradék krémet bemasszíroztam a bőrömbe és vártam. Egy ideig az egész arcom ragadt, de aztán viszonylag hamar beszívódott, nem kellett lemosnom a felesleget.  

A használata után kb. ugyanazt tapasztaltam, mint a többi my skin terméknél, a bőröm szebb és puhább lett, bár nem tudom, hogy ezt a maszkos felvitel mennyire segítette elő. Valószínű, hogy egy tubusos kiszereléssel ugyanezt a hatást érnénk el, mindenesetre vicces és kicsit  izgalmas egy ilyen maszkban ülni 15 percig. :) 3,5/5    
 
Összességében azt mondanám, hogy az essence my skin termékek minden igényt kielégítenek, ha a tini arcápolásról van szó. Persze aki már ránctalanítani vagy feszesíteni szeretne, az nem biztos, hogy szeretni fogja őket, de mivel ezek a termékek alapvetően a tizenéveseknek, illetve a huszonéveseknek (huszon1-2-3) készültek, ez nem is feladatuk. Jól végzik a dolgukat, finom az illatuk, kedvező az áruk, mi kell még? :P 

Mára ennyi csajok, remélem hasznosnak találtátok a bejegyzést, legyetek jók! :D

5 megjegyzés:

  1. Nem vagy allergiás a bambuszra? Nekem volt ilyenem, és elkezdtem tőle viszketni meg hámlani. :(

    VálaszTörlés
  2. Nem, azt hiszem alapvetően semmire nem vagyok allergiás. :)
    Sajnálom, hogy nem vált be. :(

    VálaszTörlés
  3. A maszkot szerintem ki fogom próbálni. Imádom a maszkokat.

    VálaszTörlés
  4. Ezt a maszkot én is megvettem a múltkor. :D Vicces volt :D Szerintem néha nem árt, bár mivel nem száraz a bőröm, ezért inkább télen van szükségem ilyesmire, amikor a hidegben szárazabb lesz. Egyébként én is imádom a maszkokat, de valahogy még nem találtam meg az igazit. :) Ez ahhoz túl drága, hogy folyamatosan ezt használjam, valakinek valami tipp esetleg? (Zsíros/kombinált mikor milyen kedve van bőrrel áldott meg az ég. :D)

    VálaszTörlés
  5. Szerintem 30 éves kor alatt tök mindegy mit kenünk az arcunkra, csak ne legyünk az összetevőkre allergiások és hidratáljon. Ezt a legtöbb, jelenleg piacon lévő átlagos krém biztosítja a részünkre. De majd 30-35 év felett már ezek a krémek nem lesznek elegek, mert jóval nagyobb elvárásaink lesznek majd egy krémmel vagy egy maszkkal szemben - szerintem.

    VálaszTörlés

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...