2011. október 4., kedd

Rimmel Vinyl Max szájfény teszt

A Coty Hungary Kft. jóvoltából volt szerencsém kipróbálni a Rimmel nemrég piacra dobott, vadiúj, maximális csillogást ígérő szájfényét. :) Lássuk, mivel is állunk szemben. :D   
A csomagolás megfelel a Rimmeltől eddig megszokottnak: fényes, ezüst feliratok, fényes fekete illetve átlátszó műanyag felületek és persze az elmaradhatatlan korona. :) Maga a szájfény elég duci, már-már monumentális darab. 8 ml egyébként. (A legtöbb szájfény 6 ml-es.)
Az illata és a textúrája nem kifejezetten különleges, normál szájfény illat és állag. Ami viszont nem mindennapi az az applikátor mérete! Ez ugyanis hatalmas! Nekem nincsenek szép telt ajkaim, de az elrettentő méret ellenére is kényelmes volt a használata, egyáltalán nem okozott problémát, bár azt gondolom, ezt az extra méretű applikátort inkább a vastag, Angelina Jolie ajkakkal rendelkezők értékelnék igazán, akik nem szeretnek a kis applikátorokkal pepecselni. Mindenesetre nem rossz!
Összehasonlításképpen mellé tettem egy Avon szájfényt
Ennek a színnek a neve Excess, ami egy hideg árnyalatú babarózsaszín. Én sosem választottam volna magamtól, de pozitívan csalódtam, nagyon szép és nem is áll rosszul. :) A pigmentáltságával is elégedett vagyok, egy ilyen világos színtől nem is várnék többet. A tartóssága nem kiemelkedő, átlagosnak mondható. :)
És a lényeg, a hatás: A Rimmel szerint ezzel a szájfénnyel, akár egyetlen húzással, maximális fényt adhatunk az ajkainknak. Nos, ez így igaz. :) A nagy applikátor ugyanis, amellett, hogy elég nagy ahhoz, hogy a teljes szánkat lefedje, bőven elegendő anyagot vesz fel, ráadásul a hatás tényleg magasfényű, olyan igazi vizes hatású, tényleg maximálisan csillogó, de nem csillámló, mivel a kis mikrócsillámok a felvitel után szinte teljesen eltűnnek. 


Automata retusálás...már természetellenesen tökéletes a bőröm...:S

Ennél a sminknél is ezt a szájfényt használtam! :)

Összességében, ez egy jó is szájfény. Amit ígér, azt be is tartja, vele elérheted az igazán magasfényű, vizes hatású ajkakat. 4,5/5

Most ennyi csajok, jók legyetek! :)

6 megjegyzés:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...