2011. október 11., kedd

Teszt: Max Factor Elixír termékcsalád

Néhány hete a Primőr Kft jóvoltából én is megkaptam tesztelésre az új Elixír kollekció két darabját, egy rúzst és egy szájkontúrceruzát. Ha még nem unjátok a sok tesztet róluk, olvassátok el az én véleményemet is:


 Max Factor Colour Elixír szájkontúrceruza: 

 Szatény fényű, aranyszínű csomagolás, a szájkontúr színe visszaköszön a ceruza végén, átlátszó jól záródó kupak az elején. Praktikus
Ennek a darabnak a neve Red Rush, ami egy igazán élénk, vibráló piros. 
Az állaga a hagyományos száj-és szemceruzákhoz hasonló, úgymond száraz, nem gél állagú. Az illata nem erős, de ha nagyon szagolgatod a hajlítható színes ceruzák illatát érezheted.  

Szerencsére könnyű vele dolgozni és a lényeg: nagyon-nagyon tartós! A kezemről meg sem moccant, a szappanos kézmosást simán túlélte, csak erős dörzsölés hatására sikerült megszabadulnom tőle. :)

Összességében teljesen elégedett vagyok vele, az egész szájon használva, átlátszó szájfénnyel megspékelve egyszerűen tökéletes! :)
5/5

Max Factor Elixír ajakrúzs: 

Fényes arany csomagolás, matt arany betűk, szögletes forma, a rúzs alján a rúzs színét idéző sáv és persze arany betűs színkód. A kupak szerencsére jól záródik, nyugodtan bedobhatod a táskába. Magán a rúzson bemélyesztett X található, nagyon cuki. :)

Az én szerzeményem neve Dusky Rose, ami egy metálosan csillogó Barbie rózsaszín.
Szép ez a szín, megfelelően pigmentált is, de sajnos a metálos fény eléggé kiemeli a kicsit is cserepes ajkakat, de egy kis átlátszó szájfény megoldja a problémát! (A metálfény valószínűleg csak ennek az árnyalatnak a sajátossága.)

Andi legutóbbi sminkjénél is ezt a rúzst használtam. 

Az állaga kellemesen krémes, jól esik vele rúzsozni, az illata viszont nekem elég erős és mű, kifejezetten rossz ízű. Akik érzékenyek az ilyesmire, azok töröljék le a rúzst, mielőtt enni kezdenek. A tartósságával nincs gond, kifejezetten jól szerepelt ebben a tekintetben, ráadásul szépen egyenletes kopik. Nincs panasz.  

Mivel elvileg hidratáló ajakrúzsról van szó, az egyik legfőbb kérdés, hogy valóban hidrtál-e. Nos, abban kiegyezhetünk, hogy nem szárít, de persze most sem ajánlom, hogy megváljatok a jól bevált Carmextől, vagy Blistextől, több mint valószínű, hogy szükség lesz rájuk.

Összességében tetszik (az illatát és a finishét leszámítva), bár nem hiszem, hogy megvásárolnám teljes áron, de valami jó kis akcióval (amiből mostanában van bőven) igen. :)
4/5

Most ennyi csajok, hamarosan jelentkezem! :)

2 megjegyzés:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...