2011. december 13., kedd

Milani Baked Pirosítók

Mostanában egyértelműen a pirosítók a kedvenc sminktermékeim, egy ideje őket kezdtem el gyűjteni, így fordulhatott elő, hogy néhány hete két Milani Baked pirosító került a virtuális kosárkámba. :)Most következzen róluk a teszt:


Csomagolás:
Hogy is mondjam...nem tetszik. Fényesen csillogó arany keret, arany betűk...szerintem szebb lenne ha a tetején is olyan matt arany színű lenne, mint az alja.
Pozitívum, hogy a tető átlátszó, így azonnal, már messziről látod, hogy melyik-melyik szín. Jól, kattanó hanggal záródik egyébként, ezzel nincs baj. :)
A pirosító pan-je nem rögzített, simán felhajtható, ami alatt egy silány ecset és egy aprócska tükör bújik meg.
Az utazós ötlet jó, a kivitelezés tűrhető, az ecset viszont bosszantóan rossz. 3,5 g. 

Illat, állag:
Illata egyáltalán nincs, a textúrája selymes, nem porzik túlságosan, ennél sokkal jobban porzó pirosítók is léteznek.

Pigmentáltság, finish:
Nagyon-nagyon szépen pigmentált pirosítóról van szó, már minimális mennyiséggel is látványos, erőteljes színt érhetünk el. Óvatosan kell bánni vele, nehogy bohócos legyen az eredmény, de ha odafigyelünk, nem lesz gond.
A pirosító a pan-ben is, és ujjbegyen is csillámos, az arcon viszont már mindebből semmi nem látszik. Az finishe vagy majdnem teljesen matt, vagy enyhe selyemfényű, sehol az először ijesztőnek tűnő csillámlás. :)

Színek:
Nekem két színben van meg, az egyik a Berry Amore, a másik a Rose D'Oro. A pan-ben nagyon különbözőnek hatnak, a Berry Amore határozottan rózsaszínnek, a Rose D'oro pedig erős korallnak vagy narancsnak, de valójában mindkettő egy közepes tónusú barackos szín.


Arcon szinte alig látszik a különbség, ami azért meglepő...sosem gondoltam volna, hogy egy ilyen világos mályvás rózsaszín, meleg barackos eredményt produkál.

 Berry Amore

 
 Rose D'Oro

A két szín tehát majdnem teljesen megegyezik, talán a Rose D'Oro-ban van egy kis arany színjátszás, de egyáltalán nem jelentős a különbség.
ITT megnézhetitek a többi színt.

Tartósság:
Remekül kiállta a próbát, még a nap végén is szép volt, szinte alig kopott. Ez az egyik tulajdonsága, ami miatt igazán ajánlom ezt a pirosítót. :)

Beszerezhetőség, ár:
A legegyszerűbb, ha a Cherry Culture-ről rendeled meg, az ára 7$ + postaköltség.

Összességében nagyon ajánlom a Milani baked pirosítóit, mert nagyon tartósak, jó minőségűek, nem túl drágák és meseszép színekben kaphatóak.

4,5/5 - a nem túl vonzó csomagolás és a kissé becsapós szín miatt. :)

4 megjegyzés:

  1. É már nagyon régen valami szép narancsos árnyalatú pirosítót keresek, de hiába. Kinézek egy márkát, de nem találok megfelelő árnyalatot és így tovább. Ha tudsz narancsos korallos árnyalatokat és márkát nagyon örülnék párnak, könnyebb lenne nézelődni! :) Köszi!

    VálaszTörlés
  2. Ezek sem rosszak, de néhány netes swatchon olyan rózsaszínesek, de a fénykép is biztosan máshogy adja vissza! :)

    VálaszTörlés
  3. Nekem a Luminoso árnyalat van meg, narancsos-barack, nagyon szép! :)

    VálaszTörlés
  4. Szépek :)

    Most nekem is ez a gyengém, én is a pirosítókra ugrom :)

    VálaszTörlés

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...