2012. január 7., szombat

elf Mineral pigment minták

Az elf legutóbbi nagy karácsonyi akciója keretében rendeltem pár Minerals terméket, köztük 3 pigmentet.
Kb. egy évvel ezelőtt már írtam az elf Mineral szemhéjpúdereiről ITT, de azért biztos, amit biztos összefoglalom a lényeget néhány szóban, no és persze mutatom a mintákat is. :)

Az elf mindig nagyon gyorsan postáz és mindig nagyon hamar ide is ér a csomag, ez most sem volt másképp. Ezúttal is sértetlen termékeket kaptam.  

A tégelyek műanyagból készültek, jól záródnak és a tégely nyílásait egy kis átlátszó matrica védi,az ember lánya mindig örül, ha ilyennel találkozik. :)
Aminek szintén nagyon örülök, hogy az elf összes Mineral termékének csomagolása újrahasznosítható, nem tartalmaz tartósítószert illetve mesterséges színezéket, ráadásul a cég cruelty free. 

A szemhéjpúdereknek nincs illata, a textúrájuk nem sokban tér el más pigmentekétől. Kicsit potyognak, de nagyon finomra őröltek, nagyon könnyen satírozhatóak, selymes tapintásuk.
A pigmentáltságukra nem lehet panasz, metálosan csillogóak (legalábbis 90%-uk),és szemhéjalapozóval kellően tartósak.

Összefoglalva, ezek a szemhéjpúderek nagyon jó minőségűek, csodás színekben kaphatóak és olcsóak (1 db kb. 1100 Ft) , ha tehetitek, próbáljátok ki őket. :)

És akkor most jöjjenek a minták:
1. Glamorous - Matt alapú bíbor, rózsaszín mikrócsillámokkal, amik sajnos a felvitelnél valamiért eltűnnek. A szín persze erről még szépséges, de jobban örültem volna neki, ha ez a szín is metálfényű.



2. Royal - Elég sötét, határozottan hideg tónusú lila, tökéletes ha füstös party sminket akarsz csinálni, de már unod a kéket, a feketét, a barnát, vagy a szürkét. 

 Ezen a képeken szürkének látszik, de nem az!

3. Sassy - Lényegében ez egy metál fényű, bronz barna, se nem túl sötét, se nem túl világos. Kék szeműeknek kifejezetten ajánlott.  

Most ennyi csajok, legyetek ROSSZAK :P, Sziasztok! :)

4 megjegyzés:

  1. Óh, de szépek... Az én (dec. 19-én postázott, ráadásul első) rendelésem eddig még nem érkezett meg :(

    VálaszTörlés
  2. Nagyon szépek! Legközelebbi rendelésnél bekerül 1-2 a kosaramba!

    VálaszTörlés
  3. a glamorous megvan nekem is és imádom:)

    VálaszTörlés
  4. Névtelen: Ez kicsit aggasztó, de szerintem csak el vannak havazva. Várj még egy kicsit, aztán ha egy jan. 19-ig nem jön meg a csomagod, írj Nekik.

    Dia: Van valami trükköd arra, hogy a rózsaszín csillogás ne tűnjön el a felvitelkor?

    VálaszTörlés

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...