2012. január 15., vasárnap

Flirt! Far out hosszabbító szempillaspirál teszt

Ezt a szempillaspirált karácsonyi ajándékba kaptam az egyik nagyon kedves ismerősömtől. Először nem is akartam írni róla, mert elég nehézkes beszerezni, de gondoltam, hátha valaki találkozik vele, vagy hasonló kialakítású szempillaspirállal és jó lenne tudni, hogy mire számíthat. 
A csomagolás: Fekete fényes csomagolás, a szárán szürke hullámdíszítés, fehér betűk.
Made in Canada, 7 ml. A szavatossága elvileg 6 hónap. 
Illat, állag: Büdös, de kibírható. Olyan, mint a L'Oréal spirálok illata. Az állaga megfelelő, se nem túl folyós, se nem túl száraz. Nincs gond vele. Szemészetileg tesztelt, kontaktlencsét viselők is használhatják. 

Szín: Nekem a 01 Extreme Black van meg, de kapható barnában, indigókékben és lilában is.  

A kefe: A spirál legérdekesebb része a kefe. Ez ugyanis nem a hagyományos sörtés kefe, vagy a műanyag tüskék változat, hanem a fésű formájú!
Volt már ilyen végű spirálom, a L'Oréal Volume Shocking, ami évekig volt a kedvencem, amíg ki nem vonták a forgalomból...de a lényeg, hogy szép, drámai pillákra számítottam, nem volt rossz előérzetem miatta. 
A hatás: A spirál azt ígéri, hogy megemeli és szálanként szétválasztja a pillákat, ráadásul extra hosszúságot ad nekik. Nos, ez igaz is. Tényleg megemeli őket, a pillák nem állnak össze csomókba és valóban szépen hosszabbít! A remek hosszabbításért cserébe viszont le kell mondanunk az drámaian dús pillákról.


Az eredmény nagyon természetes, hosszú, különálló pillákat kapunk, remek mindennapi spirál, suliban és munkahelyen is nyugodt szívvel viselhető.   

Tartósság: Nem potyog, nem kenődik, nem nehezíti el a pillákat, simán kibírja a napot.

Beszerezhetőség és ár: 12$ körül van, de sajnos fogalmam sincs, hogy honnan lehetne beszerezni innen Magyarországból, mert csak az USA-ban kapható hivatalosan. 


Összességében azt kapjuk, amit a cég ígér, hosszú, megemelt, szétválasztott pillákat.
4,5/5 - De csak mert én valamivel jobban szeretem a drámaibb pillákat. :)


Most ennyi csajok, jó pihenést mára, sziasztok!

6 megjegyzés:

  1. A Clinique High Lengths-nek ilyen a keféje. Az a kedvenc spirálom :)

    VálaszTörlés
  2. Hány réteget kentél fel?

    VálaszTörlés
  3. Nem tudnám pontosan megmondani, mert addig fésülgettem a pillákat, amíg megfelelőnek találtam. Ez sok-sok fésülés eredménye, de miután megszáradt, már nem vittem fel a festékből többet. Tehát igazából 1 réteg, sok-sok húzás. :)

    VálaszTörlés
  4. A Flirt Cosmeticsnek nincs igazából rendes dúsító spirálja. :( Külföldön viszont még lehet kapni a Volume Shockingot, ha nem felejtem el, hozok Neked is belőle legközelebb. :)

    VálaszTörlés

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...