2012. január 25., szerda

Teszt: Sleek pirosító - Suede

Rájöttem, hogy nem csípem a telet. Nemcsak azért, mert nagyon hideg van és minden reggel könnyezni kezd a szemem az erős széltől, hanem mert mire hazaérek már olyan sötét van, hogy se egy normális fotósorozatot, sminket meg pláne nem lehet fényképezni tisztességesen. 

Azért persze megpróbáltam a lehető legjobbat kihozni a dologból, és sikerült megint viszonylag színhű képeket készíteni, de így sem vagyok maradéktalanul elégedett. Na jó, abbahagyom a nyafogást, jöjjön a teszt. :)
Csomagolás: 
Tipikus Sleek, matt csomagolás, fényes fekete betűk, jól záródó tető. Maga a kompakt nagyon kicsi, 6,5x4,5 cm-es az egész, de ez ne tévesszen meg senkit, a pan teljesen kitölti az alsó részt, felülre pedig akkora tükör került, amekkora csak befért. Megtévesztő lehet a csomagolás, de higgyétek el, rengeteg anyag van benne, pontosan 8g. (A NYX Mosaic pirosítóm 6,5g, a Milani 3,5g, az elf pedig 4,8g.)
Illat, textúra: Illata nem nagyon van, csak közelről lehet érezni, és az sem domináns. Az állaga kicsit szárazabb, kevésbé selymes, szemben a többi pirosítómmal, (talán az elf Studio pirosítóihoz van a leginkább közel), porosnak hat, de nem porzik túlságosan. Illetve a fene tudja...az essence pirosítóecsete nem szereti, olyankor nagyon porzik és nem is vesz fel annyi színt. A Sigma ecsetemmel viszont nagy barátok, vele egyáltalán nem porol.

Szín: Ez egy tökéletes natúr, őszi szín. Leírva ugyan nem túl megkapó: a narancs, a barna és a barack találkozása, sőt a kezemen lévő minták alapján sem döntenék úgy, hogy megveszem, de a felvitel után már imádnivaló. :) 
Pigmentáltság, finish: Szépen pigmentált, de nem "bohócos". Nem kell sok belőle, már néhány mozdulat is bájos pírt eredményez, de persze ezt még lehet építeni. A kompaktban és az arcon is matt, így remek hétköznapokra. :)
 
Tartósság: Hát erre most mit mondjak? Pontosan két nappal ezelőtt jöttem rá, hogy a NYX krémes pirosítóm (túlzás nélkül) szinte lerobbanthatatlan az arcomról víz és/vagy sminklemosó nélkül, így most már minden pirosítótól ezt várom.
Nos, őt azért le lehet robbantani, estére azért megkopik, de pici és masszív a csomi, úgyhogy nyugodtan beledobom a táskámba és ha kell, napközben egyszer felfrissítem. Nem rossz, de nem kimagasló. 

Beszerezhetőség és ár: 
1500 Ft a MUP-ban, szerintem nagyon megéri. :)

Összességében 4/5. :) Szép a színe, tetszik a csomagolás és szeretem, hogy matt. Nincs panasz. :) 

8 megjegyzés:

  1. Nagyon szép. Nekem a Rose gold van meg.

    VálaszTörlés
  2. Imádom ezt a színt, rajtad is gyönyörű.
    Igazi jolly-joker.

    VálaszTörlés
  3. Tetszik a szín, én az Arubát akarom beszerezni, olyan izgalmas az a narancssárga. :-)

    VálaszTörlés
  4. Eddig egyáltalán nem fogott meg ez a szín, de most erősen elgondolkodtattál, annyira szép rajtad!

    VálaszTörlés
  5. Tetszik a szín, és nagyon jól is áll neked! :)

    VálaszTörlés
  6. Nagyon szép, de van valami kis teteje vagy fóliája, ami megakadályozza, hogy a por lerakódjon a tükörre?

    VálaszTörlés
  7. Az sajnos nincs, de nem is porol túl sokat szerencsére.

    VálaszTörlés
  8. Nagyon szép ez a szín! Pont a napokban gondolkoztam el, hogy nekem csak rózsaszínes és pirosas pirosítóim vannak és be kellene szerezni mást. Lehet ő lesz az. :)

    VálaszTörlés

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...