2012. február 1., szerda

Blogszülinap :)

Pont ma van egy éve, hogy megírtam az első posztot a blogba. :) Azóta sok minden történt, a bloggal is, velem is, de még tizedét sem valósítottam meg annak, amit terveztem és egy ezredét sem mutattam meg annak, ami még bennem van, úgyhogy egy-két évre még itt maradok biztosan és igyekszem minél több időt itt tölteni a Veletek.


Az egy év alatt rengeteg szeretet kaptam Tőletek, élvezettel olvastam a hozzászólásokat és válaszoltam a kérdésekre, ha megkerestetek.

Úgy gondolom, elég sikeres időszak volt ez az egy év: eljutottam két bloggerina találkozóra, vendégposztot írhattam, egy alkalommal a Kreatív Kedd csapatához is csatlakozhattam, és a blog hatására a környezetemből többen is felkértek, hogy egy-egy alkalommal én sminkeljem ki őket.

Örülök, hogy egy évvel ezelőtt belevágtam, nem bántam meg, sőt! Mostanában ugyan egyre kevesebb szabadidő jut nekem, de ígérem, amilyen gyakran csak tudok, írok. :)

Most ennyi csajok, legyetek jók, sziasztok!

14 megjegyzés:

 1. Gratulálok csak így tovább:)

  VálaszTörlés
 2. Gratulálok!:) Már egy éve öröm olvasni! Sosem felejtem el, amit és ahogy a bloggertalis videóban mondtál, hogy mindig izgatottan várod a kommenteket, az tök aranyos volt.:D

  VálaszTörlés
 3. Boldog blogszülinapot! És így tovább, imádom a blogod NYX-es lány, nyáhá, na de azért én videókat is szívesen látnék ám :D vidám, pozitív lány vagy, ez kell a népnek :)))):D

  VálaszTörlés
 4. Gratulálok!!!
  Akkora öröm, amikor a környezetedben vki felkér egy sminkelésre vagy tanácsot kér tőled :-)

  VálaszTörlés
 5. Boldog szülinapot a blogodnak!

  VálaszTörlés
 6. Heppi, heppi blog bday! Gratu az évfordulóhoz.
  Én is mindig innen értesülök a legújabb NYX cuccokról, tök jóóóó :D

  Hoztam is egy kis meglepit is, ha már szülinap:
  http://beautyohverload.blogspot.com/2012/02/surprise-surprise.html

  VálaszTörlés
 7. Én is szívből gratulálok, nagyon szuper kis blogod van! :)

  VálaszTörlés
 8. Boldog blogszülinapot :) szeretem a blogod :)

  VálaszTörlés

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...