2012. február 2., csütörtök

Egy kis adag csoda :)

Ma egy ámulatos-bámulatos-csodálatos varázsszert mutatok Nektek...a Pixie Epoxy-t. :)
Aki hallott már a Fyrinnae pigmentjeiről, az már biztosan találkozott vele, de aki nem, az most nagyon figyeljen, mert eddig valami nagyszerűről maradt le!

Mi az a Pixie Epoxy?
Egyfajta ragasztó, ami arra hivatott, hogy a nagy csillámokat tartalmazó szemhéjpúderek, de akár a tiszta csillámporok is a helyükön maradjanak hosszú órákon át. Nem szemhéjalapozó és nem is színes alap, ő egy csillámragasztó.

Miért vagyok ennyire oda érte?
- minimális mennyiségű szemhéjpúder/csillám landol a szemed alatt,
- a színek extrém módon felerősödnek,
- a szemhéjpúderek/pigmentek vízállóvá válnak,
- egyáltalán nem nehezíti meg az árnyékolást, vagy a satírozást,
- nagyon-nagyon kis mennyiség is bőven elég belőle
- préselt és a pigment állagú szemhéjpúderekkel/csillámokkal is lehet használni
- a szemhéjpúdereket szárazon beletapogathatod a krémbe, nem kell benedvesíteni az ecsetet, mégis olyan szép az eredmény, mintha nedvesen vitted volna fel a szemhéjpúdert

Én így elsőre csak egy kis mintát rendeltem (ami egy kis tégelyben érkezik), de már nagyon bánom, hogy nem egy egész tubussal vettem, mert sajnos a beszerzése elég nehéz. (INNEN tudjátok megrendelni, ha éppen nincs zárva a webshop. Egy tubus 7$, ami 10 ml Pixie Epoxy-t tartalmaz.)

Eredetileg egy a szájfényekhez hasonló tubusban kapható, úgy sokkal könnyebb felvinni, nem kell belenyúlkálni, van applikátora is meg minden. :)
Nagyon ragadós, olyan mintha valamiféle hajzselé-techokol keverék lenne, de ez egyáltalán nem zavaró a szemhéjpúderek felvitele során. Illatmentes, színtelen a tégelyben és a bőrön is, nem csillog, nem fénylik, nem tartalmaz olajokat vagy szilikont.
Tényleg iciri-piciri mennyiség kell belőle, remek ragadós alapot képez, de szerencsére egy kicsit sem nehéz vele dolgozni és minden csillám a helyén marad! IMÁDOM! :)
Elvileg nem feladata, hogy megelőzze a szemhéjpúder begyűrődését, ezért szemhéjalapozót nem árt használni alá, de van akinek önmagában is beválik. 
Hála ennek a kis tégelynek, már nyugodtan használhatom azokat a szemhéjpúdereimet, amik eddig a fiók mélyén csücsültek, mert nem szerettem őket használni,mivel mindig minden csillám az arcomon kötött ki a szemem helyett. Még szerencse, hogy ráakadtam a Pixie Epoxy-ra, mert a szívem szakadt volna meg, ha végleg le kellett volna mondanom a csillámos szemhéjpúdereimről.

Mindenkinek ajánlom, aki eddig nem szerette a pigmentjeit, a macerás-némi kosszal járó felvitel miatt, illetve aki szereti a csillámos szemhéjpúdereket vagy csak egyszer-egyszer tömény csillámos sminket szeretne készíteni egy-egy party-ba. :)

5/5 Ha tehetném, gratulálnék annak aki kitalálta, mert egy zseni! :D Végre nem fog összeragadni a szemhéjunk, mert nem kell műszempilla ragasztót kennünk a szemhéjunkra, ha csillámot szeretnénk viselni! :D

1 megjegyzés:

  1. Ezt az izét már én is kerülgettem egy ideje, de aztán face-en láttam, h rendeltél és meg akartam várni, h mit mondasz róla.
    De akkor így már nyugodt szívvel fogom én is megrendelni :)

    VálaszTörlés

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...