2013. április 18., csütörtök

Milani ásványi pirosító - Sweet Rose

Sajnos a Milani Minerals pirosítókat már nem gyártják, de az ebay-en még le lehet csapni az utolsó darabokra. ITT már írtam tesztet egyszer a Milani Minerals pirosítómról, de azért néhány szóban most is összefoglalnám a lényeget, illetve megmutatom az új szerzemény színét is. :)

Csomagolás: Átlátszó tető, arany betűk, matt világos barna/bézs alj. Jól záródik, amit hangos kattanás jelez. A pirosító alatt találsz egy kis ecsetet és egy tükröt is. Utóbbi olykor jól jöhet, előbbi azonban semmire sem jó. 4,4 g egyébként.


Illat, állag, pigmentáltság: Szinte egyáltalán nem porzik, tapintásra selymes. Könnyen eldolgozható, illata nincs. Szépen pigmentált, de ennek ellenére egyáltalán nem kell óvatoskodni vele, pont jó. 


Szín, finish: Teljesen matt, semmi fény, semmi csillám. A színe rózsás, egyértelműen meleg tónusú, nem túl világos, nem túl sötét. 


Tartósság: Rajtam egy teljes napot simán kibír, még este 10-kor is határozottan látszik, nem veszít az intenzitásából.

Beszerezhetőség, ár: ebay (ott még talán kapható egy-két eladónál), az ára olyan 7-10 dollár között lehet + postaköltség.

Összességében: Kár, hogy kivonták a forgalomból, szívesen megvettem volna a másik 2 színt is, de sajnos későn kapcsoltam, így lecsúsztam róluk. Ha minden kötél szakad, az ebay-en még körül nézek, de mivel már nagyon ritka, felment az ára, 3000 Ft-ot pedig nem biztos, hogy kiadnék érte, akármennyire szeretem is. Ha esetleg Blog Sale-n találkoztok vele, érdemes lecsapni rá, mert nagyon jó minőségű ez a pirosító.  

3 megjegyzés:

  1. Pont erre a pirosítóra vadászom :) Gyönyörű színe van, ebay-en elég drága, plusz postaköltség..:S Mostanában nagyon rákaptam a pirosítókra (pedig egy évvel ezelőtt el sem bírtam volna képzelni, hogy használni fogok ilyesmit), pont ma rendeltem ebay-ről egy 10-es palettát, utazáshoz tökéletes lesz, meg van benne jó pár szín ami még nincs a gyűjteményemben, meg nem is volt drága... mit mentegetem magam, egyszerűen kellett és kész :D

    VálaszTörlés
  2. Ez igen szép. Természetes szine van nagyon tetszik♥

    VálaszTörlés
  3. Sajnos erről már én is lecsúsztam, pedig pedig.. Meg kell jegyeznem, az egész smink nagyon jó lett.

    VálaszTörlés

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...