2013. szeptember 3., kedd

Csalódások 1. rész


A Manhattan multi effect mono szemhéjpúdere nem lopta be magát a szívembe. Nagyon nem...


A csomagolás rendben van. A fedél nem zár valami jól, sőt igazából alig zár, de a szemhéjpúdereket ritkán cipeljük magunkkal, szóval ezen túl tudom tenni magam. Szemészetileg tesztelt, ami jó, de ez el is várható egy szemre való kencétől...


Illata nincs, az állaga jó: selymes, kissé porol, de nem botrányosan. A színe szép, lilás-kékes, a Royal Hotness nevet kapta. A finsihe valahol a matt és a szaténfényű között van, de inkább matt.


A csomagolás hátuljára nyomtatott felirat szerint egy intenzív színű, tartós, pigmentált szemhéjpúderrel van dolgunk.

A gond az, hogy én mindennek pont az ellenkezőjét tapasztaltam. Szemhéjalap nélkül ez a szemhéjpúder nagyon halvány, de még szemhéjalappal sem elég pigmentált.

Alap nélkül: 

 Szemhéjalappal (UDPP):
 Így már intenzívebb azért, de így sem túl meggyőző.

Próbáltam építgetni, ragadósabb szemhéjalappal használni, de több rétegben sem fedett: a szemhéjam (bőr)színe mindig átütött a 4. réteg alól is, ráadásul foltos volt! Itt-ott kékebb volt, itt-ott halványabb, hiába építgettem...nem is értem. :S

A nap folyamán ez a foltosság egyébként még szembetűnőbbé vált, délutánra rettenetesen megfakult, elhalványult a színe (pedig kezdetben sem volt éppen erőteljes), ráadásul be is csíkozódott, amit hosszú hónapok óta nem tapasztaltam egyik szemhéjpúderemmel sem.

Nagyon-nagy csalódás. A szín szép, a csomagolás is elmegy, de a pigmentáltság és a tartósság (még jó minőségű szemhéjalappal is) drogériás viszonylatban is átlagon aluli. Nem tudom, hogy a többi árnyalat hogyan muzsikál, de ezt a királykék árnyalatot nem ajánlom senkinek...

(A szemhéjpúdert a Coty Hungary-től kaptam tesztelésre, de ez a tény a véleményemet abszolút nem befolyásolta.)

Nektek beváltak a Manhattan mono-k?

5 megjegyzés:

  1. Kár érte, nagyon szép színe van!

    VálaszTörlés
  2. a szín jó, de a manhattan festékek sokszor ilyen dalmatásak :-P

    VálaszTörlés
  3. Nagyon tetszik a színe, én is, amim van Manhattan szemhéjfestékem, elég gyengék számomra. :( Én azt szeretem, ha egy szemhéjfesték erős, pigmentált.

    VálaszTörlés
  4. Nagyon tetszik, hogy őszinte vagy! Mindenkinél ott van a kis szöveg a bejegyzés alján, hogy ...-tól kaptam tesztelésre, de ez a véleményemet nem befolyásolja. Ugyanmár. Vannak, akik szívből gyűlölik az Avont, a kis szájfény mégis valahogy ,,megéri az árát, a hasonló termékekhez képest nagyon jól teljesít, megéri kipróbálni". Az ilyen szépítések annyira nyilvánvalóak, nálam ilyenkor egyből hiteltelen lesz az illető, és valahogy az esetleges eddigi szimpátiám is tovaszáll. Bizony, melengeti mindenkinek a szívét, hogy ő ingyen kap valamit, és ilyenkor akár csak minimálisan lekötelezettnek érzi magát. Ez mind oké, de akkor ne írja oda, hogy nem befolyásolja a véleményemet.
    Na szóval, ez nagyon tetszett most, hogy negatív véleményt is mertél írni, a sminkjeid és az arcod nagyon szép(ek), gyorsan kedveltelek is facebookon :)

    VálaszTörlés

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...