2013. szeptember 26., csütörtök

Imádom kategória: elf long-lasting lustrous krémes szemhéjfestékek

Nincsenek rá szavak, hogy mennyire oda meg vissza vagyok ezekért a szemhéjfestékekért! Felsorolhatnám a tökéletes szó összes szinonimáját, de az sem fejezné ki, hogy mennyire imádnivalóak ezek a kis tégelyes, krémes szemhéjfestékek! Az elf long-lasting lustrous szemhéjfestékek ugyanis minden várakozásomat felülmúlták és azonnal kedvencekké léptek elő. Lássuk, hogy miért! :)


Csomagolás: Letisztult, fekete-fehér design, semmi csicsa, csak a minimum: a márkajelzés és a termék neve.


 A minimalizmust itt egyébként szó szerint kell érteni, mert annyira alap ez a csomagolás, hogy a tégelyen még a szín fantázianevét sem tüntették fel, sőt valójában semmi mást sem.


Csak a papírdobozon találsz infót pl. a mennyiségről, az összetevőkról, a szavatossági időről, stb.
A tégely alja egyébként bár üvegnek néz ki, valójában műanyag, viszont jól záródik és könnyű.


Illat, állag, pigmentáltság: Az állaguk nagyon-nagyon-nagyon furcsa, de határozottan jó! Nem habos, nem kifejezetten krémes, inkább olyan szivacsos, formálható valami, ami elsőre nem túl bizalomgerjesztő, de hamar megszerethető, mert a fura állag ellenére nagyon könnyen, egyenletesen eloszlatható a szemhéjon, ráadásul a rétegek nem csúsznak el egymáson, építhetőek a színek! Illatuk nincs. 




Szín, finish, tartósság: 7 színben elérhetőek, nekem ebből 3 van meg:
Soiree - Egy meleg tónusú, középrózsaszín.
Festivity - Sötét padlizsán lila.
Party -Sötét acélkék.

Soiree

Festivity

Party

Ahogy a képeken is látszik, mindhárom szín finishe csillogó. Nem metálos, nem selyemfényű, hanem tényleg csillogó, köszönhetően a közepes méretű, ezüst csillámoknak, amik egész nap a helyükön maradnak! (Ez az!!!:D)

Ez azért nagy szó, mert a legtöbb csillámokat tartalmazó szemhéjpúder általában katasztrófa, mivel a csillámok az esetek 90%-ában lepotyognak a szem alá, ami baromi csúnya! Ezzel a szemhéjpúderrel azonban ez nem fordulhat elő! Erős könnyezés mellett is tökéletesen állták a sarat, ez a festék nem kenődik, nem fakul, nem gyűrődik, a csillámok is a helyükön maradnak, trükközés, ragacsos alap vagy csillámragasztó nélkül is!   

Beszerezhetőség, ár: Jelenleg 3.75 fontért (kb. 1400 Ft) kaphatóak az elf honlapján, de nagyon sűrűn vannak nagyon-nagy kedvezmények, úgyhogy érdemes megvárni ezeket.

Összességében: Ezek a tökéletes csillámos, party szemhéjfestékek! A színek gyönyörűek, intenzívek, építhetőek, könnyen eloszlathatóak és a tartósságuk is ESZMÉLETLEN! Már nagyon régóta kerestem jó minőségű csillámos szemhéjfestékeket és ezek végre mindent tudnak, amit kell, úgyhogy rettenetesen örülök, hogy rájuk találtam.:D

Szeretitek az elf cuccokat? És a csillámos sminkeket?

UI: Hamarosan élesben is megmutatom az egyik színt!

Update - 2014.03.02: Azt vettem észre, hogy ha több (2-3) rétegben viszem fel a szemhéjfestéket a mozgószemhéjra (hogy maximalizáljam a csillogást), egy idő után a szín és a csillámok is hajlamosak feltapadni a mélyítővonalra! A rejtett szeműek éppen ezért inkább kerüljék a rétegezést!     

5 megjegyzés:

  1. A Festivity színe nagyon hasonlít egy korábban rendelt szettben található szemceruzához (Sajnos azokat a szetteket olyan formában már nem lehet megtalálni). Egyébként nagyon szépek, én eddig nem csalódtam az Elf-ben!:))

    VálaszTörlés
  2. Jajjjjj de gyönyörűek, a Festivity a kedvenc :]

    VálaszTörlés
  3. Nagyon szépek!
    Nekem egy elf palettám van, nem rajongok érte, viszont nem is olyan rossz. Most más irányban tombolok, de lehet pár hónap múlva az lesz a favorit :)

    VálaszTörlés
  4. nagyon szépek *.* én is ki fogom próbálni :) a party szín nagyon tetszik
    beusmink.blogspot.hu

    VálaszTörlés
  5. ránézésre olyannak tűnik az állaga, mint a chanel illusion d'ombre szemfestékeknek

    VálaszTörlés

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...