2013. szeptember 5., csütörtök

Sleek showstoppers paletta - minták

Tudom, hogy ez a paletta nem számít újdonságnak (hónapok óta lehet kapni), de tudjátok hogy én mindig le vagyok maradva a tesztekkel (van úgy, hogy a zsákmányos poszthoz képest hónapokkal később jelentkezem a részletes teszttel), most is csak hetekkel később kaptam észbe, hogy írni kéne már erről a limitált kiadású palettáról...


Igen, limitált, de még kapható, úgyhogy ha esetleg valaki most szemet vet rá, még nyugodtan megrendelheti a MUP-ból. :)

A csomagolás annyiban változott az előző palettákéhoz képest, hogy itt a paletta fantázianeve jól látható helyen, a tetején, a jobb alsó sarokban is látszik, nem csak az alján.


Ez nagyon pozitív, nekem ugyanis ez már a sokadik Sleek palettám, így egyre nehezebben igazodom el köztük...nem bánnám, ha mostantól minden paletta nevesítve lenne ily módon.

 A szokásos kis figyelmesség  MUP-tól, hogy nehogy már eleve sérült paletta landoljon nálunk. :)

Zavaró, kellemetlen illatról továbbra sem tudok beszámolni és a szemhéjpúderek állagában sem történt változás szerencsére. :) A matt színek még mindig nagyon selymesek, kivéve a feketét, ami mindig kicsit érdesebb felületű, mint a többi, a metál fényű színek pedig szintén kellemes tapintásúak. Nem porolnak túlzottan, könnyű velük dolgozni.

A Showstoppers palettában  egyébként 6 metálos, 1 csillámos és 5 matt színt találunk.


A pigmentáltság és a finish színenként változó, a metál fényű árnyalatok még mindig brutálisan intenzívek, a mattak valamivel visszafogottabban fednek és sajnos ebben a palettában van egy-két szín, ami még a visszafogottnál is visszafogottabb, ha a pigmentáltságról van szó....na de lássuk a színeket közelebbről:


Paraguaya, Sunset, Me Myself and eye

A Paraguaya nem sok vizet zavar, ugye? Szinte alig látszik, pedig vagy 6 réteget felvittem belőle a kezemre...nem baj, pont ezek a színek alkalmasak legjobban az éles vonalak eldolgozására, a szép átmenetek kialakítására, úgyhogy emiatt nem bosszankodom, sőt! :)


A Me, Myself and eye és a Sunset viszont maximálisan pigmentált, előbbi egy egyszerű metálfényű fehér, utóbbi viszont a világ legcsodásabb őszi színe. (Bevallom, én főként emiatt a szín miatt vettem meg ezt a palettát.) :)

Bad Girl, Noir, Ultramattes V2

A Bad Girl a másik kedvencem, ami egy szép, világos, metálos fűzöld, a Noir egy szintén metál fényű kék, a paletta felső sorának utolsó színe pedig az elmaradhatatlan matt fekete...már már furcsa is lenne, ha nem lenne minden palettában benne, nem? :P  


A fekete egyébként nagyon szépen muzsikál...

 Oh so special, Bohemian, Storm

Oh so special?...hát nem igazán. Inkább egy slampos, matt szürke, ami ráadásul annyira gyengén pigmentált, hogy csak ámultam és bámultam...ennél azért jobbat is tud a Sleek...


A Bohemian szerencsére már klasszisokkal jobb, mint szürke szomszédja. Ez a meleg, korallos szín remekül mutat a mélyítővonalban, lila szemhéjpúderrel a mozgószemhéjon, úgyhogy ez a szín is nagy szerelem. :)
A Storm pigmentáltsága is meggyőző, nincs panasz.


Sparkle, Au natural, Graphite

Ezek a fantázianevek....baromira összezavarják az embert....na mindegy. A Sparkle a pan-ben világos barackszínű, de a mintákon is látszik, hogy inkább fehér, mint barack...nem mondom, hogy rossz, de minek tettek két fényes fehér egyetlen palettába? Érthetetlen...


A csillámos lila alapvetően matt, de a viszonylag nagy, ezüst csillámoknak köszönhetően inkább party sminkekhez használatos. Bevallom őszintén, ezt a színt még nem próbáltam ki élesben, így fogalmam sincs, hogy a csillámok lepotyognak-e a szem alá, de ha kiderül, frissítem a posztot, ígérem. :)

Graphite - a paletta egyetlen natúrabb színe. Metál fényű, hideg tónusú, közepesen sötét barna. Szép, de semmi extra. 

Összességében: Alapvetően szeretem a Sleek palettákat, ezt a vételt sem bántam meg, nekem azért a 4 színért is megérte, amiről már áradoztam egy-egy sort, de abban most egyet kell értenem a bloggerina társaimmal, hogy tényleg nem egy nagy durranás ez a paletta.

Ti mit gondoltok?

10 megjegyzés:

  1. készvagyok, egyszerűen gyönyörűek ezek a színek *-* A Sleek paletták nagyon jó kis alapdarabok, így szerintem ez is :)

    VálaszTörlés
  2. Van benne pár nagyon szép szín de sajnos a fele nem igazán tetszik. Ezért is mondtam le róla végül. :D

    VálaszTörlés
  3. A korallos és a metálosak csodaszépek :) Nincs semmim a Sleektől sajnos, de egyszerűen annyira minőséginek néznek ki a dolgaik, hogy nemsokáig marad így...

    Mea (Nail Polish Maniac)

    VálaszTörlés
  4. Gyönyörű színei vannak. Mindegyik nagyon tetszik, ez egy nagyon kihasználható paletta. :)

    VálaszTörlés
  5. Ó, hát csodásak ezek a színek *.*

    VálaszTörlés
  6. Vannak benne szép színek, de azért van jobb palettájuk is.

    VálaszTörlés
  7. Nagyjából egyezik a véleményünk. http://kremesenszepazelet.blogspot.hu/2013/05/sleek-showstoppers-teszt.html

    Nem mondom, hogy megbántam a vásárlást, de tény, hogy amióta elkészült a teszt, hozzá sem nyúltam. Azért ennél tudnak jobbat is.

    VálaszTörlés
  8. Mennyi ideig kaphatóak általában ezek a limitált Sleek paletták?? :)

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Változó. Attól függ, hogy mennyire sikeres egy-egy paletta a vásárlók körében. 1-2 hónapig kb. azt hiszem.

      Törlés

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...