2013. október 26., szombat

A legjobb koreai BB krém, amivel valaha találkoztam!


Ma azt a koreai BB krémet mutatom meg Nektek, ami maga mögé utasítva a kedvenc BB krémjeimet (Missha Perfect Covert, a Lioele Triple, a Skin79 Hot Pink és a Skinfood Aloe) szinte azonnal a Nr. 1 BB krémemmé lépett elő, Ő lett az abszolút kedvenc: a Holika Holika Clearing Petit BB krémje. :)
 

Erre a BB krémre Evinde hívta fel a figyelmemet (ezúton is köszönöm!:), amikor arra panaszkodtam, hogy nekem minden BB krém túl pinkes és szeretnék találni most már egy igazán jó, igazán sárgás darabot.

Korábban nem sokat hallottam erről a BB-ről, de az a kevés, amit láttam tetszett,  így gondoltam uccu neki, próbáljuk ki, aztán meglátjuk mennyire sárga és mit tud. Már több, mint egy hónapja használom és egyszerűen imádom, mondom is, hogy miért:


Csomagolás: Egyszóval? Cuki! :)
Nem túl nagy, kék tubus, amit egy nagyon aranyos, szintén kék kiscica díszít. (Hát nem édes? :D)


A feliratok 95% koreai, de annyit sikerült kisilabizálnom, hogy 30 ml-es a tubus és hogy 30-as fényvédőt tartalmaz, ami azért elég jó! A csomagolásról még annyit, hogy a kupak jól záródik, az egész nagyon könnyű, nem lehet belekötni semmibe. 

Illat, állag: Az illata nagyon kellemes, abszolút szerethető! Viszonylag intenzív egyébként, felvitel közben határozottan érezhető, de utána már sajnos nem, pedig nem bánnám, ha napközben is érezhető lenne. :)

Az állaga kifogástalan! Nagyon könnyű szépen eloszlatni a bőrön, mert remekül terül, nem túl híg, nem túl krémes, egyáltalán nem csíkozódik és szerencsére abszolút nem ül bele a pórusokba sem. Remekül lehet vele dolgozni, nagyon gyorsan szárad, utána pedig púderessé válik. Viselni is kellemes, nem érzem soknak, maszkosnak, olyan, mintha nem is lenne semmi az arcomon. 

Szín: Világos, sárgás tónusú. Egyetlen egy színben kapható.

A képen illetve a kézfejre kinyomva sötétnek tűnik, de a bőrön nagyon sokat világosodik, szépen idomul az arcszínhez.    
  
Fedés: A fedése szenzációs! Ahogy a képeken is látszik, közepesnél erősebb illetve erős fedésű: egy vékony rétegben is eltünteti a pigmentfoltokat, a sebeket, a pattanásokat és pirosságokat, korrektorra abszolút nincs szükségem, ha ezt a BB-t használom. Ez a legjobban fedő alapozó/BB krém, amit valaha használtam.

(A felső képen mindig a "meztelen" arcomat mutatom, az alsókon viszont már rajtam van a BB. Az előtte képeket délelőtt, az utána képeket délután készítettem, ez a magyarázat a különböző fényviszonyokra és a közben kivasalt hajra illetve sminkre.)





Finish: A felvitelt követően szinte azonnal tökéletesen mattra! szárad! Teljesen mattra! Annyira, hogy púderre igazából nincs is szükség. (A fotókon sem púdereztem le.)  


Tartósság: A nap végén is szép, nem folyik le, nem kopik meg látványosan, a fedésével abszolút meg vagyok vele elégedve.
Az oil controll-ja....jó. Nem kiemelkedő, de jó (bár a kifényesedést nagy mértékben befolyásolja az is, hogy milyen mattító púdert használunk fölé). Önmagában, púder nélkül néhány órát bír ki, mattító púderrel ezen még lehet javítani, de sajnos mostanában én akármit használok, délre már kifényesedik a T-vonalam és sem ez, sem más BB vagy púder nem tudja ezt megakadályozni.

Ez a változat, vagyis a Clearing Petit egyébként kifejezetten a zsíros, problémás bőrre lett kitalálva, de létezik száraz, fáradt, fakó bőrre való változat is! (A különböző változatok csomagolásának más a színe, van lila, narancs, zöld, stb., de mindegyiken van cica.:)

Ár/beszerezhetőség: Az e-bay-ről rendeltem, 1420 Ft-ért, de már 1000 Ft körül is be lehet szerezni.
Én Tőle rendeltem: http://www.ebay.com/itm/Holika-Holika-Petit-BB-Cream-Clearing-30ml-SPF30-PA-Free-gifts-/270940181821?pt=US_Makeup_Face&hash=item3f154b153d

Hallottatok már erről a BB krémről? Ti is szeretitek?

30 megjegyzés:

  1. Hú, a fedése tényleg nagyon jó! Sajnos nekem túl világos lenne, pedig régóta szemezek vele :(

    VálaszTörlés
  2. Kár, hogy csak ebben az egyetlen színben van, mert így a teszted alapján nagyon kecsegtető.

    VálaszTörlés
  3. Oké Katie, most lett feltéve az i-re a pont, kismillióegy éve szemezek vele, most már biztos vagyok benne, hogy megrendelem! Köszönöm a tesztet :)))
    Ó és annyiiira jól állnak a szeplők, rettentően bájos :)

    VálaszTörlés
  4. Fedésre nagyon jónak tűnik, jobbnak mint a legtöbb alapozó. Már hallottam más blogokon is erről a BB krémről, de jó volt olvasni, hogy Neked is bevált! :)

    VálaszTörlés
  5. Örülök, hogy bevált! :D Én már annyit használtam, hogy áttértem a "jajj-mindjárt-elfogy" fázisba, és most igyekszem mást is használni. :D

    VálaszTörlés
  6. annyira jól állnak neked a szeplők (is), úgy teljesen más lány vagy, de az is nagyon helyes és bájos éned. :)
    asszem szerzem egy ilyet az egyik barátnőmnek, szerintem jól jönne az ő kifényesedős pofijára. a csomagolása pedig imádni való, úgy szeretem az ilyen cuki példányokat. :)

    VálaszTörlés
  7. Óanyám, gyönyörű a fedése, most szedegetem fel az államat a földről! Egyben irigykedem is, mert nekem pont hogy rózsaszín tónusú a bőröm, így jártam :D
    Pusza: Reni

    VálaszTörlés
  8. Post végére bebiggyesztenéd, hogy kitől rendelted? :) Vagy ide nekem! :D

    VálaszTörlés
  9. Az engem is érdekelne, hogy melyik eladótól van meg!

    VálaszTörlés
  10. Frissítettem a posztot az eladó linkjével! :)

    VálaszTörlés
  11. Nagyon jó kis terméknek tűnik! Bár őszintén szólva, ha ennyire szép szeplős lennék, mint te, biztos, hogy pucér arccal mászkálnék :)

    VálaszTörlés
  12. Szupernek tűnik! :) A csomagolás tényleg cuki! :D

    VálaszTörlés
  13. Ez nagyon jó! Gondolkozom én is, hogy megrendelem :)

    VálaszTörlés
  14. Annyira felcsigáztál most ezzel a post-al... már egy ideje szemeztem ezekkel a krémekkel, de nem mertem megkockáztatni, most mégis lecsaptam a narancssárga példányára. Remélem lesz olyan jó, mint ez a kék. :)

    VálaszTörlés
  15. Szuper termék, és még cica is van rajta = kell nekem.

    VálaszTörlés
  16. Már én is szemezgettem vele a múltkor, én is tőlük rendeltem(cosmeticmarket) egy tonymoly-s dear me petit BB krémet.Annak is nagyon jó a fedése alapozó helyett használom.Kissé világos de arrafelé Koreában a hófehér bőr a divat.Télen pedig tökéletes lesz.

    VálaszTörlés
  17. Kedves Katie!:)
    Nagy dilemmába vagyok és posztod még jobban megnehezítette a döntést, de azért hasznos is volt :D
    Missha PC szerettem volna venni, de inkább keresgéltem hogy mi lehetne a jobb választás.
    Lioele Beyond S-t használtam már 3 tubussal és nagyon imádom is ő volt az első és szinte teljesen betalált :)) A gond csak az, hogy kíváncsiságom csillapítatlan maradt, hogy van e tőle jobb???
    A bőröm kombinált T vonalban zsirosabb némely részeken szárazodásra hajlamos.
    Nagyon szerettem a Lioele-be hogy éreztem a tápláló hatását is és ha felbukkant egy pattanás nagyon szépen elmulasztotta. Kicsit a kifényesedésével voltak gondjaim, de szerettem hogy azért volt egy kis természetes hatása, a szine nekem nagyon passzolt annak ellenére hogy világos a bőröm alkalmazkodott hozzá, tudom hogy tartalmazott fényvédőt de 20 spf alattit igy azokat nem jelzik a csomagoláson de szerettem volna egy minimum 30-as faktorral rendelkezőt.
    Szerinted jó választás lenne a Holika Clearing, azért is kérdezlek mert használtad a Lioele-t és a Missha-t is igy nagyon hasonló tapasztalataid lehetnek! Köszönöm a segítséged!:)

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Szia! :)

      Valóban használtam a Lioele-t és a Missha-t is korábban. A Missha-t nagyon szerettem, több tubussal is elfogyasztottam belőle, de valószínűleg már nem fogom újravásárolni, sem azt, sem a Lioele-t, mert ez a kis Holika tényleg levett a lábamról. Szerintem mindenképpen érdemes kipróbálnod, amúgy sem drága, úgyhogy ha megveszed és nem válik be, akkor sem dobtál ki ezreket az ablakon...bár...szerintem nem fogsz csalódni benne, mert azok alapján amit írtál, nagyon hasonló a bőrünk, és Nálam tökéletesen működött ez a BB.

      Törlés
  18. Szia!
    Nagyon tetszik ez a bb krém, köszi a posztot :)
    Sajnos eddig egyik nálunk is kapható bb krém nekem nem vált be :S vagy semmit se fedett vagy rossz volt elkenni..blablabla.
    A kérdésem az lenne hogy mennyire biztonságos rendelni? Azt illetően h tuti h az van a dobozban és nem valami "ócska" kínai másolat ami még a bőrünkre is káros?
    Köszi ha válaszolsz :)
    Anita

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Szia Anita!

      Mivel alapvetően ez a BB krém nem drága (2000 Ft alatt van), szerintem nincs értelme hamisítani. Az olcsóbb árú termékeken nem lehet nagyot kaszálni, hiszen ha a hamisító előállítja a hamis krémet mondjuk 500 Ft-ért és eladja 1500-ért, csak egy ezrest nyer, de ha mondjuk a Lioele Triple-t előállítja 1000-ért, majd a teljes árához képest (kb. 6000 Ft), olcsóbban adja, mondjuk 4000 Ft-ért, máris 3 kiló vándorol a zsebébe.

      Garancia egyébként nincs, de a TOP RATED eladók általában igazi termékeket forgalmaznak, úgyhogy biztos, ami biztos....ilyen eladót válassz!

      Törlés
  19. Ezt a megjegyzést eltávolította a szerző.

    VálaszTörlés
  20. Szia!(:
    Pont ma érkezett meg, még nem próbáltam ki, viszont neked mennyi volt benne? Úgy értem hogy megnyomom a tubust, és több mint a fele üres, mintha alig lenne benne krém. Ugyaninnen rendeltem, már az újfajta csomagolást kaptam, a színe is kicsit sötétebbnek tűnik. Mert azt vártam hogy fullra tele lesz alig nyomom meg és jön, mivel az összes többi bb krémem olyan.

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Szia!
      Én a második tubust fogyasztom éppen, de nem tűnt fel korábban, hogy kevesebb lenne benne, mint amennyi rá van írva. Gyorsabban fogy, mint a többi koreai BB krémem, mert ez csak 30 ml, a legtöbb koreai BB pedig 50 ml-es. Mérd le konyhai mérleggel a tubust, abból tudsz következtetni, hogy mennyi az annyi.

      Törlés

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...