2013. október 2., szerda

Glamour napi tervek

Még kb. 10 nap és indul a 2013-as őszi Glamour napok. :) A korábbi Glamour napok alkalmával én mindig jó hosszú sminkes listával indultam útnak, ruhát, cipőt, táskát sosem vettem ilyenkor, most viszont ez változni látszik. Ezúttal ugyanis a beauty cuccok mellett ruhák és táskák is szereplnek a listámon.

Amire biztosan lecsapok/Ahol biztosan jól bevásárolok: 
- The Body Shop Honeymania testvaj -20%
A múltkor bementem az üzletbe és megszagoltam. Isteni, igazi méz illata van, édes, kissé virágos, de mégsem tömény. Totálisan beleszerettem, jön velem haza! :)



- C&A, TAKKO, New Yorker - 20%-20%-20%
Szükségem van egy jó farmerre, néhány pulcsira és felsőre, egy fekete kis táskára és egy annál is kisebb fekete táskára, amibe tényleg csak néhány dolog fér bele. (Utóbbi nagyon hasznos lenne bulikban, fesztiválokon, koncerteken, mert a mérete miatt nem akadályozna a mozgásban, ugrálásban, táncolásban, mégis egy helyen lenne minden, nem ilyen-olyan zsebekben...)

- Müller -20%
Hol is kezdjem?? Bourjois Healthy Mix mattító púder, Healthy Mix korrektor, pirosító Peche Vitaminee színben, Artdeco pirosítók, Catrice krémes korrektor, Catrice Liquid Metal szemhéjpúderek....ezek közül nem veszek meg mindent, de egy-két dolog biztosan bevándorol a kosaramba. :)



Még gondolkozom rajta: 
 - Bioderma - 25%
Már annyi jót hallottam a micellás arclemosóról, hogy egyszerűen muszáj nekem is kipróbálnom. A 3500 Ft-os, eredeti ár elég húzós, sőt a kedvezménnyel csökkentett ár sem éppen baráti, úgyhogy még agyalok rajta...



- Max Factor -50%
Érdekes módon most egy MF termék sincs a kívánságlistámon, de nem tartom kizártnak, hogy végül haza jön velem egy pirosító, pontosabban a pirosítók közül az a matt barna, ami kontúrozáshoz szuper lenne.  

- Maybelline -50%
Egyetlen dolog van, amire ezúttal lecsapnék: a Color Tatto-k közül a Pomegranate. Képek és tesztek alapján nagyon szimpi, de az üzletben eddig akárhányszor kipróbáltam, nem győzött meg. Még egyszer megsasolom, de ha ezúttal sem tetszik igazán, akkor inkább passzolom. 


Ahogy így számolgatok, megint egy kisebb fajta anyagi csőd körvonalazódik előttem, de igyekszem majd azért jól gazdálkodni a pénzzel és nem megvenni mindent, amit meglátok. :)

UI: 
Kissé csalódott vagyok egyébként, hogy a L'Oreal -50%-os kuponja ezúttal csak a spirálokra vonatkozik, mert bár így is ezreket lehet spórolni, ha az ember spirált akar, de nekem most pont nincs szükségem ilyesmire. Egy újabb Infallible szemhéjpúderre akartam lecsapni (a rózsaszínre), de akkor ez így most kimarad.

Ti mire fogtok lecsapni? :)

8 megjegyzés:

  1. Én is a Pomegranate Color Tattoot szeretném megvenni, nagyon beleszerelmesedtem a Color Tattookba az utóbbi időben. :-)
    Még nem is néztem át tüzetese a kuponokat, de pont egy rózsaszín Infallible szemhéjpúderre pályáztam, akkor ez ugrott ...
    Szeretnék majd egy barna She körömlakkot is, de összességében én is elsősorban ruhákra pályázom:
    F&F, C&A, H&M, New Yorker - ezeket tuti megnézem, mert kellene néhány új felső, egy jó farmer...
    Még jó, hogy ár elkezdtem spórolni rá, hogy ne legyen egyszerre nagy a kiadás :-)

    VálaszTörlés
  2. A Bioderma eszméletlen sokáig elég, nekem két löttyintéssel lejön az erősebb teljes smink is, utána az arclemosónak már alig marad dolga. Szóval ha így nézed, megéri a befektetést :-)

    VálaszTörlés
  3. Itt, Hollandiában már volt Glamour nap (nem napok), és elég silány a választék. :( Legalábbis ami a kozmetikumokat illeti. Kb 2-3 darab van, de az is olyan boltban, ahol nem ez a fő vonal. De azért a Body Shopban elköltöttem pár eurot, és a H&M-ben is. :D

    VálaszTörlés
  4. A Mango téli kollekcióját szeretném, úgy az egészet. :P De én is erősen gondolkodtam már hogy nekiállok megírni az én "kis" listámat. Velem az a baj, hogy nem tudom kibírni addig, még olyan sok az a 10 nap és képes vagyok előtte elmenni vásárolni hogy megnyugtassam magam...:D Aztán Glamour napokon üres a tárca :P

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Ismerős szitu...azt hittem csak én vagyok így ezzel, de akkor nem! :) Ha megfogalmazódik bennem, hogy nekem ez kell, alig bírom türtőztetni magam, hogy ne vegyem meg azonnal még ilyenkor is, mikor tudom, hogy most nem éri meg megvenni, mert bukom a 20%-okat, akkor is nehezemre esik nem vásárolni! :D

      Törlés
  5. Én nem venném meg a biodermát. :) Biztos láttad a L'oreal micellás arclemosóját! Mindenki ugyanolyan ódákat zeng róla, mint a biodermáról. És az ára is barátibb és 1400 Ft-ért vettem meg.

    VálaszTörlés
  6. Én is éppen most írom az enyémet! :) A Biodermát én sem venném meg, van jó alternatívája! A Pomegranate nekem akkora szerelem, hogy majdnem megrendeltem jóval drágábban, de éppen akkor jelent meg itthon is. Nem akarlak rábeszélni.

    VálaszTörlés
  7. A Rossmannban most a L'oreal micellás arclemosója 999 Ft- a többi L'oreal arcápoló mellett, készült pár bejegyzés a Bioderma vs L'oreal arclemosóról

    VálaszTörlés

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...