2013. október 7., hétfő

Szeptemberi kedvencek

Mondtam már, hogy mennyire utálok vakuval, lámpafénynél fotózni???.....NAGYON!
Nagy bajban leszek a következő pár hónapban. Egyetlen megoldást látok: szombaton és vasárnap kénytelen leszek befotózni egy csomó cuccot és sminket, a képekhez tartozó szöveget pedig majd megírom hétköznap, a sötétben vagy készítek egy light-boxot, hátha úgy könnyebb...addig is azonban, míg ezt kitalálom, jöjjenek a múlt hónap kedvencei. :) Íme:

Jobb minőségért, katt a képre!

The Body Shop mangós testvaj: Jelenleg 3 TBS testvaj van a birtokomban, ezek közül pedig most leginkább a mangósért vagyok oda. :) A mézvirágos testvajhoz képest finomabb, lágyabb illata van, de így is betölti a szobát, bár sajnos ez az illat hamarabb el is illan, csak 1-2 óráig tart. Részletesebb teszt és képek hamarosan, egyelőre legyen elég annyi, hogy a kedvencek között szerepel! ;)

Baviphat őszibarackos peeling: Volt egy időszak amikor annyira nem szerettem ezt a radírt, főleg a fura, kukacosodó állaga miatt, de hiába találom kényelmetlennek, sőt idegesítőnek a felvitelét, az eredmény kárpótol a nehézségekért, a bőröm ugyanis semmi mástól nem lesz ennyire puha, tiszta és sima. Szeretem. :)
   
Ben Nye banánpúder: Végre! Végre! Végre! Ez a púder végre tökéletesen passzol a bőrszínemhez! A csomagolása ugyan borzalom és a mattító hatásáról sem vagyok 100%-ig meggyőződve, de a színe olyannyira illik hozzám, hogy bármilyen tónusú BB krémet használhatok, már nem számít, hogy az alapvetően pinkes-e vagy sárgás, mert ez a púder tökéletesen korrigálja azt. (Részletes teszt hamarosan!)

Holika Holika Clearing Petit BB krém: Minden korábban használt BB krémem elfogyott az utóbbi időben, és bár jó párat újra fogok vásárolni közülük, most valami újra vágytam. Mivel erről a BB-ről sok jót olvastam és az ára sem volt vészes, rá esett a választásom. Nem csalódtam. :) A hamarosan megjelenő tesztben elmondom, hogy miért. :)

Missha The Style folyékony korrektor: Róla már írtam tesztet. Továbbra is nagyon szeretem, mert erős a fedése, a szem alatti karikákat és a csúnya piros foltokat is eltakarja hosszú órákra, ráadásul napközben nem ül be a ráncokba, az állaga is kiváló és az ára sem veszélyes! Mi kell még?   

Etude House Proof 10 szemhéjalapozó: Róla is olvashattatok már ITT. Még mindig őt használom mindennap, a véleményem továbbra sem változott, nagy kedvenc!

Milani Baked pirosító - elf Baked pirosító - Rich Rose- Max Factor Flawless Perfection pirosító - Chestnut:
Pirosítók közül 3 kedvencem is volt ebben a hónapban. A Milani pirostókat egyenesen imádtam szeptemberben, mert nagyon gyorsan, könnyen lehet velük dolgozni, a pigmentáltságuk pont jó (nem túl erős, de nem is gyenge), a színek gyönyörűek és a tartósságuk is remek, viszont sajnos nincs igazán őszi szín a palettán. :( Éppen ezért, ha tényleg valami igazán őszi pirosítóra vágytam, a elf Baked pirosítómhoz vagy a MF Chestnut nevű árnyalatához nyúltam. Mindkettő egy álom. :)  - Teszt róluk is lesz hamarosan!

elf Long-lasting lustrous szemhéjfesték: Őt sem kell bemutatni, ebben a posztban már áradoztam róluk eleget, úgyhogy ezzel nem is húzom az időt! :) 

Max Factor Lipfinity - Spicy: Az év legnagyobb részében nem rajongok ezért a folyékony, extra tartós rúzsért, de a napokban rájöttem, hogy néha-néha igencsak jó szolgálatot tesz ez az egyébként elég drága darab. Biztosan róla is hallotok még, mert szeptemberben különösen szerettem! :) 

Most ennyi Csajok, jók legyetek, sziasztok! :)

9 megjegyzés:

  1. Kíváncsian várom a BB krém tesztjét, én is szeretnék majd újat venni és gyűjtöm a különféle infókat a fellelhető kínálatról :)

    VálaszTörlés
  2. tetszik a pirosító :)
    én is várom a BB krém tesztet :D

    beusmink.blogspot.hu

    VálaszTörlés
  3. BB tesztre várok szintén! :) Szeretnék egyet venni őszre-télre. :)

    VálaszTörlés
  4. Engem a Baviphat márka érdekel egyre jobban; lehet majd be is ruházok egy-két apróságra :)

    VálaszTörlés
  5. Ááá Ben nye! Mekkora jó! Nehezen jutottál hozzá? Már én is ezer éve szemezek vele! A mangós testvaj nekem is nagy kedvenc, bár én csak kicsit használok belőle, amolyan táskába dobós módon :) az illata mennyei!

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. A púdert az ebay-ről rendeltem, úgyhogy annyira nem volt nehéz, szerencsére. :)

      Törlés
  6. És ráadásul cica van a BB csomagolásán!! Nekem a papayás testvaj volt nagy kedvencem, de már nem kapható :-(

    VálaszTörlés
  7. A Holika Holika BB nálam most abszolút kedvenc lett, bár nem bírtam magammal és rendeltem egy Skinfood-ot, biztosan vissza fogok térni hozzá. A Milani pirosító pedig változatlanul plátói szerelem :)

    VálaszTörlés
  8. Szemeztem a Holika BB-vel, de sajnos csalódnom kellett amikor megnéztem az öszetételét ugyanis kétféle paraben is van benne, ami a legrosszabb dolog a világon :( Azt hiszem maradok az én természetes Alverdémnél!

    VálaszTörlés

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...