2014. március 12., szerda

A tökéletes pirosító tavaszra!

Az egyik legszebb tavaszi pirosító a világon szerintem a Sleek Life's a peach nevű pirosítója.


A neve kicsit csalóka egyébként, legalábbis szerintem a barack, főleg az őszibarack ennél jóval világosabb, visszafogottabb és sokkal rózsaszínesebb, nem ennyire narancsos, de nem is ez a lényeg igazából, hanem az, hogy gyönyörű ez a pirosító!  
 
A pan-ben elég ijesztő, erős narancssárga színe van (legalábbis én féltem volna tőle, ha nem olvastam volna el a vásárlás előtt minden egyes tesztet, amit csak találtam a neten ), de arcon igazán természetes! Élénk, de nem TÚL élénk, világos, sárgás tónusú bőrön és lebarnult/kreol bőrön is nagyon jól mutat.


Azt szeretem benne a leginkább, hogy:
1. teljesen matt (nem szeretem a fényes pirosítókat),
2. olyan frissé és üdévé varázsolja az arcomat, ami eddig egyik pirosítómnak sem sikerült! (Pedig van a fiókban legalább 20 különböző színű pirosító!)


Ugye, hogy szép?? :)

6 megjegyzés:

  1. Én kint vettem Angliában még ősszel, de pár napja használtam először élesben, megvártam vele a jó időt, tényleg nagyon szép szín!:)

    VálaszTörlés
  2. Nagyon szép. :) Nem vagyok nagy pirosítós, kb. 6 darabbal rendelkezem. Ez nekem inkább nyárias-őszies szín, tavasszal inkább a rózsaszínesebb árnyalatokat szeretem. :)

    VálaszTörlés
  3. Nagyon szép, és a sminked is gyönyörű!! *-* :)

    VálaszTörlés
  4. Nagyon jól áll Neked! :-)
    Én is nézegettem már, de mivel rózsaszínes a bőröm, ezért inkább a rózsaszínes pirosítókat preferálom, félek, hogy ez nem állna túl jól.

    VálaszTörlés
  5. Istenien üdítő látványt nyújt, szuperül mutat Rajtad! :)
    Pusza: Reni

    VálaszTörlés

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...