2014. március 8., szombat

Hasznos és szórakoztató: Virtuális hajfestés!

Óvatos duhaj vagyok, ha a hajszínemről van szó. Évek óta, minden hónapban ugyanazzal a hajfestékkel festem a hajam (professzionális Londa Color - 10/0, 9%-os oxival - régen 12%-ossal kevertem) és egy-két hetet leszámítva, világ életemben szőke voltam.

Szeretek szőke lenni, ehhez a hajszínhez passzolnak a sminkcuccaim és a ruhatáram is, nem unom és egyáltalán semmi bajom nincs vele, viszont mióta levágattam a hajam és rájöttem, hogy egy új, jó! frizura mekkora hatással van az ember megjelenésére és kisugárzására, rettenetesen izgatja a fantáziámat, hogy vajon milyen lennék pl. vörös hajjal! Lehet, hogy nem csak frizurát, hanem hajszínt is kéne változtatnom? Lehet, hogy vörösen lennék igazán önmagam?!

Ismétlem: óvatos duhaj vagyok, így ha hajszín változtatásra adnám is a fejem valaha, biztos, hogy először csak hajszínezőt használnék, ami néhány hajmosás után kikopik, de hála a taaz.com-nak, kockázatok nélkül megnézhetem magam vörösre, barnára, vagy akár feketére festett hajjal, anélkül, hogy akárcsak egy napot is más színű hajjal kelljen leélnem! :)  

A taaz.com "Change your hair color" funkciójával ugyanis néhány egyszerű lépésben, egy-két perc alatt megváltoztathatod a hajszíned!

Csak annyi a dolgod, hogy feltöltesz magadról egy portréfotót az oldalra (olyat, ami lehetőleg szemből készült, és látszik mindkét szemed), és máris kezdődhet a virtuális átalakulás! :)

Kisminkelheted magad, kipróbálhatsz különféle frizurákat (ilyenkor érdemes olyan fotót feltölteni, ahol a hajad egyáltalán nem lóg az arcodba és össze van fogva, hogy pl. egy bubi frizkóval is megnézhesd magad!), de ha ragaszkodsz a saját frizurádhoz, megváltoztathatod csak a színét is, ahogy én tettem.

 A jelenlegi hajszínem, az eredeti fotók:

És, íme a taaz.com-on módosított képek:

1.Platina szőke
Régebben ilyen világos volt a hajam, de úgy láttam, hogy sápasztott, ezért váltottam. Nyáron, lebarnult bőrrel viszont jól állna azt hiszem, talán idén nyáron újra bevállalom. :)

2. Hamu szőke


Pont ilyen az igazi hajszínem. Annak idején azért festettem be, mert jellegtelennek, szürkének, seszínűnek tartottam...most úgy gondolom, hogy nem volt annyira rossz. :P

3.Vöröses szőke
Ez a szín eléggé megkötné a kezem a sminkelés terén, se nem szőke, se nem vörös...de érdekes módon, tetszik!

4. Aranybarna
Nem rossz ez a barna sem...természetes, nem jelentene túl nagy változást, mégis más az összkép. 

5.Réz

Na, ez igen! Ez már egy durvább váltás lenne. Rezes, vöröses barna...sosem gondoltam volna...de nagyon tetszik!


Ezeken a képeken már sötétebbre "festettem" a hajam, a program azonban nem nagyon tudott mit kezdeni a homlokomba hulló, legszélső tincscsel, és ott egy kicsit foltosra hagyta...azért a lényeg látható azt hiszem.

6.Sötét barna

Ez a barna sem olyan rossz, de talán kissé sötét.

7. Vörös
Vibráló, intenzív, feltűnő vörös. Nagyon nagy váltás lenne, az biztos. A képek alapján tetszik, de nem tudom, hogy tudnék-e azonosulni ezzel a színnel. (A taaz tett róla, hogy az új hajamhoz menjen a pirosítóm is....köszike! :P) 

8. Fekete
A képek katasztrofálisak lettek, de lényeg látszik: a fekete nem az én színem. Szerintetek? 


Nektek melyik tetszik legjobban? :)
 

18 megjegyzés:

  1. Szerintem a hamuszőke a legjobb :)

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. És persze tegnap óta én is kipróbáltam :D Nem ért nagy meglepetés, hogy az eredeti hajszínem a legjobb nekem, de ha esetleg váltani akarnék, akkor tudom, merre kacsingassak :)

      Szeretnélek meghívni erre a játékra-kihívásra, érdekelnének a válaszaid, de nem fogok megsértődni, ha nem töltöd ki :) http://biablogol.blogspot.hu/2014/03/ismerjuk-meg-egymast.html

      Törlés
  2. A hamuszőke és a rezes tetszik a legjobban :) Ezzel én is el fogok szórakozni :D Bár imádom a hajam színét, mióta barna. Előtte szőke volt, de az sose tetszett igazán, csak másokon.

    VálaszTörlés
  3. Ezt a megjegyzést eltávolította a szerző.

    VálaszTörlés
  4. A hamuszőke, réz és a vörös eszméletlen jól állna, de a sötétbarna is tetszik rajtad :) Azt hiszem én is megnézegetem magam ezzel a programmal :P

    VálaszTörlés
  5. Hamuszőke, rezes és aranybarna, ilyen sorrendben! :D Amúgy szerintem megéri egy kicsit játszadozni a színével, úgy mint ahogyan a hosszával is tetted, mert egészen új érzéseket válthat ki az emberből! :)

    VálaszTörlés
  6. Nekem a vörös is nagyon tetszik! :)

    VálaszTörlés
  7. Eltagadhatatlan, hogy a hamuszőkével vagy a legszebb :) viszont, ha mindenképpen váltani szeretnél, akkor én is a rezes, vagy az igazi vörös hajszínt mondanám. Jól állnak, viszont tényleg nagy váltás lenne, mind sminkelés, mind ruhatár terén...
    Én is hozzád hasonlóan óvatos vagyok a hajszín terén, de nekem is jött pár éve egy kísérletezős korszak. Vöröset szerettem volna, de sajnos a tónusaimhoz és a sötétbarna szememhez nem igazán állt volna jól, így barnából szőke lettem. Nem állítom, hogy megbántam, kellett egy kis kísérletezés, de soha annyi dicséretet nem kaptam a hajszínemre, mint amikor végre visszatértem a barnához :D
    Ezzel csak arra akartam kilyukadni, hogy szerintem akkor is a szőke a te színed :)

    VálaszTörlés
  8. A kedvenc hajszínem a vörös, szóval szerintem az szuperül áll (inkább az intenzívebb verziói), de a szőke árnyalatai is nagyon jók. A barna viszont a feketével együtt nem igazán passzol, vagy csak nagyon drasztikusnak tűnik a szőke után.

    A te döntésed volt egyébként a vágás, vagy muszájból történt? Jól áll, de kíváncsi vagyok; engem muszájból nyírtak meg, és még mindig nem hevertem ki.

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Az én döntésem volt a vágás. :) Belefáradtam, hogy sokat kellett a hosszú hajjal vacakolni, és még csak nem is állt úgy, ahogy szerettem volna.

      Az új hajam viszont fele annyi törődést sem igényel, és sokkal inkább olyan, amilyennek látni szeretném, ha a tükörbe nézek.

      Téged miért kellett "megnyírni"? :O

      Törlés
    2. Mert tavaly saját kezűleg estem neki a hajam szőkítésének, és nagyon roncsolódott, kezelhetetlen sprőd, rőzse-szerű volt a vége, egyszóval teljesen menthetetlen :/ Nem baj, egészen gyorsan növöget.

      Örülök, hogy szereted, ez a lényeg. Azt én is észrevettem, hogy feleannyi macera volt vele, a mosás is negyed annyi erőfeszítést igényelt, de ugye valamit valamiért. :)

      Törlés
  9. Szerintem a mostani hajszíned áll neked a legjobban, nagyon el lett találva. :D
    Egyébként kaptál tőlem egy "ismerjük meg egymást jobban" díjat, vagy küldetést, nem is tudom, minek nevezzem. Ha van kedved, örülnék, ha kitöltenéd. :)
    http://pinkhiena.blogspot.hu/2014/03/ismerjuk-meg-egymast.html

    VálaszTörlés
  10. Nekem is a hamuszőke tetszik rajtad a legjobban! :-)

    VálaszTörlés
  11. Szerintem a vörös áll legjobban és semmiképp se fess se feketét, se sötétbarnát. ;)

    VálaszTörlés
  12. Szinte mind jól áll Neked szerintem, legjobban talán az aranybarna vagy a hamuszőke :)

    VálaszTörlés
  13. Szép szín a vörös, de tapasztalatból mondom hogy bármilyen színvédő sampont használsz kb. két-három hét és kifakul. Akkor pedig nagyon öregít. Én vörösből lettem egész világos szőke, most épp szőkésbarna. Szerintem a szőke áll neked is a legjobban.

    VálaszTörlés
  14. A hamuszőke és a réz árnyalatok állnak szerintem a legjobban Neked :)
    Pusza: Reni

    VálaszTörlés

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...