2014. március 2., vasárnap

Teszt: Catrice - Better than false lashes szempillaspirál

Better than false lashes....jól hangzik, nem? Lássuk mit tud! 


Csomagolás: Mutatós! Krómhatású, magasfényű minden millimétere, amit matt fekete betűk "díszítenek". Vonzza a tekintetet, az biztos!


Érdekes módon ez a fényes felület nem gyűjti az ujjlenyomatokat, kellemes a fogása is, teljesen rendben van!  

A kefe: Hagyományos, kissé dundi kefe, amin spirálisan helyezkednek el a sörték. Könnyű vele dolgozni, nincs rá panasz.   


Illat, állag, szín: Az állaga nem túl folyékony, nem túl száraz, ideálisnak mondható, az illata csak közelről érezhető, nem zavaró, szokványos spirál illat. A színe szép fekete.  

Hatás: Háááát...nem vagyok oda érte! Elég szépen dúsít, de nem igazán hosszabbítja a pillákat, ráadásul a szempillagöndörítővel szépen begöndörített pilláimat már a spirálozás közben visszaegyenesíti...:O
És sajnos ez még nem minden: egy rétegben, óvatos spirálozás mellett is valahogy kusza a pillasor!  Össze-vissza állnak a szálak, a festék nem fedi be egyenletesen a pillákat, hajlamos gombócokban összegyűlni a pillák végén,  és rétegezni sem nagyon lehet, mert bár a hatás drámaibb lesz, de kócosabb is és csomósabb is! Nem tetszik...  

1 réteg:

2 réteg: 

Tartósság: Sajnos pereg. A nap végén jó pár fekete pötty csücsül a szemem alatt, amit már évek óta nem tapasztaltam egyetlen spirál esetén sem!

Összességében: Nem szerettem meg ezt a spirált, alig várom, hogy elfogyjon! Szerintem ennél sokkal-sokkal jobb spirálokat lehet találni a piacon ugyanebben az árkategóriában is!

6 megjegyzés:

  1. Huu Katie, most megmentettél attól, hogy megvegyem őt! Pedig már szemezgettem vele a polcon...Ha szabad kérdezni, Neked eddig melyik spirál jött be a legjobban?

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Most a Max Factor 2000 Calorie a kedvencem (kb. 2000 Ft akció nélkül), de igazából mindegyik MF spirált szeretem! :)

      Törlés
  2. Már amikor megláttam a kefét, akkor sejtettem, hogy nem lesz látványos a hatás...ez egy teljesen hagyományos kefe, visszarepültünk 10 évet az időben.

    VálaszTörlés
  3. Hát ez egy nagyon nagy nem...:/

    VálaszTörlés

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...