2014. március 3., hétfő

The Body Shop "Honeymania" testvaj

Ez a testvaj számomra szerelem volt első "szaglásra"! :) Miután ugyanis egy kis adagot a kezemre kentem a boltban, nem tudtam szabadulni tőle, nem tudtam betelni vele, és bár aznap nem jött velem haza - mondván "Spórolni kell!", két nappal később mégis megrendeltem magamnak a webshop-ból! :D

A mézes testvaj - nevéhez hűen - napsárga tégelyben érkezik, amit ezúttal ezüst betűk és egy falat lépes méz díszít...Guszta!! :D


Az állaga nem sokban különbözik a gyömbéres vagy a moringás testvaj állagától: nagyon krémes, gazdag, de könnyen kenhető.

Ezt a testvajat kifejezetten száraz bőrre találták ki, ennek megfelelően a textúrája egy hajszállal nehezebb, zsírosabb, mint a gyömbéres társáé, és persze valamivel lassabban is szívódik be, de szerencsére egyáltalán nem hagy olajos, zsíros vagy ragacsos érzetet a bőrön.


A hatásával is teljesen meg vagyok elégedve, ahogy a legtöbb TBS testvaj, a mézes verzió is remekül hidratál, nem fogtok benne csalódni!  


A Honeymania testvaj minőségére tehát nem lehet panasz, Nálam azonban mégsem a fentiek miatt, hanem egyértelműen az illata miatt lett kedvenc! (Persze csak az illat nem elegendő, hogy valamit kedvenccé nyilvánítsak, de elég fontos szempont Nálam, hogy egy terméknek fincsi legyen az illata, elvégre ettől lesz egy egyszerű szépségápolási lépésből élmény! :)

Tudom, hogy sokaknak csalódást okozott ennek a testvajnak az illata, mert a többség arra az igazi, szinte már túlságosan édes, tömény mézillatra számított, ami éppen olyan, mint az akácméz, de ennek a testvajnak az illata elég távol áll ettől.

Egyértelműen mézes illatú, de sokkal-sokkal gyengédebb, lágyabb, kifinomultabb, virágosabb, mint az igazi méz illat! Nem émelyítő, nem túl sok, édes, de abszolút hordható, ráadásul órákig érezhető a bőrön! :)

Összességében: Nagyon szeretem, 100%, hogy újra fogom vásárolni!

5 megjegyzés:

  1. én nagyon szeretem, mert végre találtam valami olyat, ami használ is az extra száraz lábaimon.. bár a mangós testvaj még hatékonyabb volt (olajosabb), de ennek is rendkívül jó a hidratáló hatása. előtte kenegethettem bármeddig magam, ugyanúgy viszkettem a szárazságtól, most viszont elég akár kettő naponta testvajaznom. :) bevallom, sokáig ellenséges volt a kapcsolatom a TBS márkával, nem értettem a nagy hypeot körülötte és túlárazottnak találtam.. most viszont a testvajait imádom, nem gondoltam volna, hogy pont ők lesznek a megoldás a problémámra :)

    VálaszTörlés
  2. Egyszerűen imádom és amióta elfogyott komoly elvonási tüneteim vannak :)

    VálaszTörlés
  3. Anyukám kapott karácsonyra egy tusfürdőt és testpermetet ebből a vonalból, már akkor eldöntöttem, hogy tavaszra veszek magamnak belőle.
    Szerintem ő lesz az. :P Köszi, hogy írtál róla. :)

    VálaszTörlés
  4. Nagyon guszta, szeretem a mézes dolgokat! :)

    VálaszTörlés
  5. Nekem is nagyon bejön ez az illat, bár egyelőre csak tusfürdőt használtam ebből a családból. Szerintem ki fogom próbálni a vajat is, de csak rovarmentes időszakban, mert szerintem a méheknek és darazsaknak is tetszene :-)

    VálaszTörlés

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...