2014. május 3., szombat

Áprilisi kedvencek

Nem szokásom az előző havi kedvencekkel kezdeni a hónapot - egyébként is ritkán írok "kedvences" posztokat -, de a múlt hónapban régi nagy kedvencek váltak még nagyobb kedvencekké, jó pár régen beszerzett termékért tudtam újra lelkesedni, amik eddig valamiért háttérbe szorultak, az újjáéledt rajongásomnak pedig most "hangot is adok", mert ezek a termékek tényleg megérdemlik az ajnározást! :D  
 


Lehet, hogy már uncsi kicsit (nagyon), de én még mindig nem tudok betelni a Bioderma Sensibio H2O micellás vizével! Egy ideje a Garnier micellás vizét használtam napi rendszerességgel, ami nem rossz, sőt tulajdonképpen szeretem azt is, de mikor egy-egy durvább smink tökéletes lemosása érdekében a Biodermához nyúlok, a mai napig leesik az állam! Nem akarok senkit untatni a pozitívumaival, a tesztben már úgyis mindent elmondtam, egy a lényeg: mindenképpen figyelni fogom az akciókat, és amikor csak tehetem, betárazok a Biodermából, mert OMG de jó ez a cucc!! :D 


Sokaknak lejárt lemez, tudom, de a tégelyes Carmex-et sem hagyhattam ki a kedvenceim közül, mert áprilisban újra és újra rájöttem, hogy ennél jobb ajakbalzsam nincs a világon! :D Rajtam elképesztően hatékony, az illatát is szeretem és még csak nem is drága! Itt a helye.

Örökzöld kedvencem a Wella Ultimate Effects wax is! Méltatlanul kevés szó esett róla eddig a blogon, pedig totálisan odavagyok érte, "bad hair" napokon igazi életmentő kis kence ez! :) Isteni az illata, jó az állaga, nem zsírosítja a hajam, nem nehezíti el, könnyű vele dolgozni...mi kell még?! ;)
 

Áprilisban a legnagyobb kincs, amit a fiók mélyén találtam, a Coastal Scents Eclipse palettája volt! Hónapok óta nem használtam, most is azért akadt a kezembe, mert a közelgő Blog Sale miatt átnéztem a kollekciómat, hogy mi menjen és mi maradjon, és amikor ehhez a palettához értem, elbizonytalanodtam. Nem emlékeztem, hogy mit is tud valójában, ezért másnap kipróbáltam és TE JÓ ÉG! Hogy felejthettem el, hogy mennyire jó ez a korrektorpaletta?! Persze azonnal eldöntöttem, hogy Ő bizony marad és azóta is nagy örömmel nyúlok érte reggelente! :) 


Az újonnan felfedezett korrektorpalettámnál talán csak egy terméket szerettem jobban a múlt hónapban: a Holika Holika Clearing Petit BB krémjét! Még mindig meg tud lepni, hogy milyen jó ez a kb. 1500 Ft-os koreai BB! Szép, erős fedése van, a nap végéig a helyén marad, nem ül bele a pórusokba...Ő a legtartósabb és legszebben fedő BB-m, aminek az illata és az állaga is kiváló! Még mindig azt mondom, hogy ez a legjobb BB, amivel valaha dolgom volt!


Bár a Paese matt szemhéjpúderei viszonylag új darabjai a kollekciómnak, rövid időn belül nagy kedvencek lettek, főleg a 666-os, világosbarna árnyalat! Mostanában szinte csak ezt a szemhéjpúdert használom a mélyítővonalban, mert minden színnel jól működik, szinte észrevehetetlen, ugyanakkor egy álom vele eldolgozni az éles széleket! 


A Maybelline Color Tatto-kat is újra a szívembe zártam áprilisban, ugyanis a leggyengébb szemhéjpúderek színét is gyönyörűen felerősítik ezek a krémes szemhéjfestékek - ha alapként használjuk őket - és nem utolsósorban extrém tartóssá válik minden, ami a CT-k fölé kerül! Önmagukban is tartósak, könnyű velük dolgozni, alapként, szemhéjpúderként és szemhéjtusként is kiválóan működnek, nem lehet őket nem szeretni! :)


Végül, de nem utolsó sorban, amiről még sosem írtam önálló posztot, pedig ez a legeslegkedvesebb szemhéjpúderem a világon, amit remélem soha nem fognak kivonni a forgalomból, mert én abba belehalok: az essence - Party All Night nevű monója! (Ne tévesszen meg senkit a NYX-es tégely, ez ugyanis tényleg egy essence szemhéjpúder, csak az eredeti csomagolás tetejét véletlenül letörtem és ezért átpréseltem a szemhéjpúdert egy kiürült NYX-es tégelybe.)


Annyira odáig vagyok ezért a színért, hogy ha csak egyetlen egy szemhéjpúdert használhatnék mostantól az idők végezetéig, ez a színt választanám! :) Ez a hidegfényű, metálos, világos barna/taupe ugyanis mesésen mutat kék szemmel, ráadásul a minősége is abszolút rendben van! Nincs olyan szemhéjpúder, amiért szívesebben nyúlok reggelente, tényleg IMÁÁÁÁÁDOM! :D



Ebben a sminkben is ezt a szemhéjpúdert használtam. 


Van olyan termék, amiért annyira rajongtok, hogy képesek lennétek róla oldalakon keresztül áradozni?
Ha igen, mi az?

7 megjegyzés:

  1. A Paese matt szemhéjpúdereit tuti ki fogom próbálni! :) Ez az Essence szemhéjpúder pedig nagyon szép, a vele készült sminkedet imádtam!

    VálaszTörlés
  2. A Bioderma micellás vize utáni rajongásodat abszolút megértem, nálam is ez a micellás víz vitte idáig a prímet, nagyon-nagyon jól működik! :)
    A Color Tattoo családból az On and on bronze a szívem csücske, mindig megbízható és mindig azt a csodás hatást produkálja a szemhéjamon - ez a feltétel nélküli szerelem egyik alapja :P
    Pusza: Reni

    VálaszTörlés
  3. A BB krémhez adnál egy linket, ahonnan meg lehet rendelni? :)

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Persze: http://www.ebay.com/itm/Holika-Holika-Petit-BB-Cream-Clearing-30ml-SPF30-PA-Free-gifts-/351004604404?pt=US_Makeup_Face&hash=item51b98137f4

      Törlés
  4. A BB krémmel kapcsolatban érdeklődnék, hogy mennyire sötét tónusú? Én elég hóka típus vagyok, de beruháznék egy ilyen BB-re, de félek, hogy nagyon elüt majd. Igazodik valamennyire bőrszínhez?

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Itt írtam róla tesztet, ez talán segít a döntésben: http://katiebeauty.blogspot.hu/2013/10/a-legjobb-koreai-bb-krem-amivel-valaha.html

      Törlés
    2. Köszönöm, nagyon hasznosak a cikkeid, meg is rendeltem a krémet ebay-ről :) Kérlek sok ilyen jó cikket írj még :)

      Törlés

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...