2014. november 25., kedd

Még több csalódás...

Sajnos az utóbbi időben egyre több csalódás ér. A mai poszt szereplői egyáltalán nem lopták be magukat a szívembe, annyira nem, hogy 3 alkalom után úgy döntöttem, hogy nem is próbálkozom velük többet.

1. Catrice szemöldökceruza - 020 Date with Ash-ton


Szeretném leszögezni, hogy ebben az esetben nem kifejezetten EZZEL a szemöldökceruzával van bajom, sokkal inkább magukkal a szemöldökceruzákkal. Éve óta szemöldökporokat használok, megszoktam a használatukat, a hatásukat, a NYX szőkéknek készült verziója pl. szerintem minden szempontból kifogástalan, de mindenki annyira dicsérte a Catrice szemöldökceruzáját, hogy úgy döntöttem, adok neki egy esélyt. Rá kellett azonban jönnöm, hogy nem csípem a szemöldökcerkákat.


Ez a ceruza szimpi volt elsőre, nem túl krémes, nem túl kemény, a színe sem rossz, a tartósságával sem volt gond, de nem igazán sikerült egyenletesen felvinni, hiába a "szálazós" technika. Valahogy egyenletlennek, közelről darabosnak tűnt a szemöldököm, ha nem szaladtam át rajta néhányszor egy ferde ecsettel. Ha viszont mindenképpen ecsettel kell kiegyenlítenem a színt, nem spórolok időt reggelente, hiszen az, hogy "mártok és ecsetezek" vagy "cerkázok és ecsetezek", szinte mindegy, ráadásul a poroknak természetesebb a hatásuk, pontosabban lehet velük dolgozni, és alapvetően szerintem tovább is tartanak, elvégre nem kell őket hegyezgetni.       

Egy szó, mint száz, maradok a szemöldökporoknál, ennek a cerkának pedig keresek új gazdát, de ismétlem, nem azért, mert rossz a Catrice szemöldökcerkája, hanem mert én nem vagyok kompatibilis vele.

2. Clean&Clear advantage fast action arclemosó

Ezzel a lemosóval sem lettünk barátok...
Sajnos nem tudok érdemben nyilatkozni sem a hatásáról, sem arról, hogy szárít-e vagy sem, sem semmiről, mert annyira büdös ez a lemosó, hogy 3 alkalom után lemondtam a további kísérletekről. Szúrós, hipós, fürdőszobai tisztítószer szaga van, ezért arclemosás közben mindig olyan érzésem volt, mintha véletlenül a Cilit Bang-et emeltem volna le a polcról az arclemosó helyett...ezt pedig nem tudom tolerálni, egyszerűen rosszul esett használni. 


Nagyon nem jött be, még szerencse, hogy nem volt drága...   


3. Himalaya Herbals barackos arcradír


A legnagyobb csalódás a háromból!!
Már az első alkalommal éreztem, hogy valami nem oké ezzel a radírral. Az illata, állaga jónak tűnt, de amikor felvittem az arcomra és elkezdtem masszírozni vele a bőröm, előjöttek a problémák!
A radír azonnal zsíros, csúszós réteget képzett a bőrömön, és hiába a sok ilyen-olyan nagyságú szemcse, a darabkák nem érték el a pórusaimat, nem érintkeztek a bőrömmel, csak csúszkáltak az olajos rétegen.
Nem meglepő módon a végeredmény sem lett kielégítő, nem éreztem olyan puhának és simának a bőröm, mint amilyen csak radírozás után szokott lenni, ráadásul miután lemostam, ugyanolyan olajos tapintású maradt a bőröm, mint a felvitelnél...

A Krémmánián egyébként 4,74 pontja van ennek a radírnak (az 5-ből), szóval sokan szeretik, én viszont kifejezetten utálom...én személy szerint nem ajánlom senkinek.

8 megjegyzés:

  1. A szemöldökceruzák nekem sem barátaim. A radíron pedig mostanában gondolkodtam, de azt hiszem, inkább mást keresek.

    VálaszTörlés
  2. Ohh sajnálom hogy a ceruza nem vált be, én jó ideje ezt használom és nagyon szeretem. Ha szeretnéd elpasszolni, engem érdekel. :)

    VálaszTörlés
  3. Nekem is kedvencem ez a ceruza, még ajánlottam is valamelyik videómban, mert nagy öröm volt, amikor a kedvenc Avon márkájúm kivonása után rátaláltam erre pótlásként :-) A többi termékkel nem volt dolgom, de ezek után messzire el is kerülöm őket...

    VálaszTörlés
  4. Én szeretem a ceruzákat, és tervezem is ennek a megvásárlását, hogy az Essence-en kívül mást is kipróbáljak. :) Viszont a Himalaya arcradír...olyan jókat olvastam róla. :/ Gondolkodóba estem. Sokan írták, hogy ez hozta rendbe a zsírosodási problémájukat én is ezért akartam beruházni rá, de ha valakinek ilyen olajos érzést hagy, akkor lehet nem kellene erőltetnem. :/

    VálaszTörlés
  5. Érdekes, amit a radírról írtál, mert én kifejezetten imádom a diós változatot. Nagyon szépen helyrehozták a bőrömet a HH termékek egy YR krémmel kombinálva, szóval mindig meglepődök, amikor az vkinek nem jön be, de más a bőrünk, és mást várunk egy-egy radírtól :]

    VálaszTörlés
  6. Oh hát pedig ez a ceruza az árához képest jó, nekem a sokadik fogy, habár tény, hogy kopik. Ami ilyen cerkában viszont szuper az a Lancome. Még egy izzasztó edzést is kibír.

    VálaszTörlés
  7. A radír nekem nagyon bevált, viszont a C&C lemosó... nem kifejezés,hogy szárít, szabályosan feszíti a bőrt, olyan érzésem volt tőle mindig, mintha az arcomon felejtettem volna egy lehúzható maszkot. Én azért két hétig elszerencsétlenkedtem vele, aztán vágtam nagy ívben a kukába.

    VálaszTörlés
  8. Én ceruzát és port egyaránt használok. Úgy tudom szépre megcsinálni a szemöldököm. Plusz öröm ennél a catrice-nél, hogy van kis fésűje. Ez az egy szemöldökfésűm van! :D Nekem nincs gondom vele. Az arcradírhoz pedig annyit, hogy én ezt használom, de mivel nem tudom milyennek kell lennie egy arcradírnak, így nekem jó az. :D

    VálaszTörlés

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...