2014. november 10., hétfő

Teszt: Artdeco All in One szempillaspirál

Csak egy mintát kaptam az Artdeco híres-neves All in One szempillaspiráljából (bár most, hogy így belegondolok, szerintem évekkel ezelőtt már használtam ezt a spirált...), de elég sokáig elég volt ez a kis 3 ml-es verzió is, sikerült kiforrott véleményt alkotnom róla, úgyhogy itt a tesz ideje! :) 


Csomagolás: Bár a minta csomagolása nem teljesen egyezik meg az a nagy kiszerelés csomagolásával, de az elmondható, hogy a design a fekete és a króm színekre épül. Letisztult, semmi csicsa, semmi extra. A célnak megfelel, ráadásul tényleg nem csúnya (csak kicsit unalmas:P).  




A kefe: Bár első ránézésre úgy tűnik, hogy a kefe műanyag tüskés, mint a manapság trendi ( - utálom ezt a szót!) spirálok keféi, ezek azonban valójában hagyományos, "régi típusú" sörték. A sörték viszonylag kicsik, sűrűn helyezkednek el és nagyon sokan vannak...:)   


Illat, állag, szín: Ha közelről beleszippantok a tégelybe, akkor sem érzek semmilyen illatot, használat közben pedig még úgy se. A színe fekete. Nem ébenfekete, de fekete.
A festék állaga a használat elején sem volt olyan folyékony, mint a L'Oréal spiráloké, de nem is volt rögtön olyan száraz, mint a Max Factor spirálok esetében. Ahogy telt az idő, valamennyit sűrűsödött/száradt, de nem vészesen.  

Használat, hatás:  Egy rétegben nagyon természetes, hétköznapra, főleg azoknak, akik nem szeretik a póklábas spirálokat, tökéletes! Nem csomósít, nem gombócosít, gyönyörűen szétválasztja a pillákat. Nem tudom, hogy a képek mennyire adják vissza, de nagyon szépen dúsít, ez a fő erőssége, viszont csak szolidan hosszít illetve ível.
Szerencsére két rétegben is szép, a dússág fokozódik, de nem tapadnak össze a pillák, nem lesz egyenletlen, természetes marad.

1 réteg: 


2 réteg:


Azt vettem észre, hogy nem érdemes várni a két réteg felvitele között. Célszerű addig fésülgetni a pillákat, amíg el nem érjük a kívánt hatást, mert ezáltal szebben fel lehet vinni a festéket és véletlenül sem lesznek gombóckák a pillák végein.  

Tartósság: Most, hogy napokon belül kifogy/beszárad, kissé pereg, de fénykorában nem tapasztaltam semmi rosszat ezen a téren sem.


Összességében: Az iparfümérián 4560 Ft-ba kerül, ami nem olcsó, az tény, de ha nagy akció van, pl. Joy napok vagy Glamour napok, megéri lecsapni rá. (10 ml-t kapunk egyébként a pénzünkért.)
Megbízható, remekül dúsító, kényelmesen használható, természetes hatású spirál, nehéz belekötni...

1 megjegyzés:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...